Για τη διοργάνωση δύο μοναδικών συναυλιών υποστήριξης των σεισμοπλήκτων της Κεφαλονιάς, με τίτλο «Ένα τραγούδι για την Κεφαλονιά»
Ο Δήμος Κεφαλλονιάς ευχαριστεί τον “ΒΗΜΑ FM 99,5”
Κοινωνία
02/03/2014 | 21:36

Με τη μεγάλη συμμετοχή Καλλιτεχνών και Λειτουργών των Μ.Μ.Ε. ολοκληρώθηκε η Συνέντευξη Τύπου στο Αμφιθέατρο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, για την πρωτοβουλία του «ΒΗΜΑ FM» της διοργάνωσης δύο μοναδικών Συναυλιών υποστήριξης των Σεισμοπλήκτων της Κεφαλονιάς, με τίτλο «Ένα τραγούδι για την Κεφαλονιά».

Οι Συναυλίες, με την πρόθυμη και αφιλοκερδή συμμετοχή 27 κορυφαίων ερμηνευτών, θα δοθούν την Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 Μαρτίου στη σκηνή του θεάτρου Badminton.

Την παρουσίαση των Συναυλιών , στην Συνέντευξη Τύπου, έκαναν ο κ.Θάνος Μικρούτσικος, η κ.Μαρία Φαραντούρη, ο κ.Διονύσης Σαββόπουλος και ο κ.Γιάννης Ζουγανέλης.

Τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση, εκπροσώπησε ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος εξέφρασε τις απέραντες ευχαριστίες της Δημοτικής Αρχής στο ΒΗΜΑ FM για την πρωτοβουλία αυτή και την ευγνωμοσύνη σε όλους τους Καλλιτέχνες, που συμμετέχουν πρόθυμα και αφιλοκερδώς.

Όλες  οι εισπράξεις θα διατεθούν, με πρόταση του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση,  για το Γηροκομείου Παλικής, το οποίο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές .

Tην καλλιτεχνική διεύθυνση των Μουσικών Παραστάσεων έχει ο κ. Θάνος Μικρούτσικος και την ενορχήστρωση – διεύθυνση ορχήστρας ο κ.Γιάννης Παπαζαχαριάκης.

Την παρουσίαση του προγράμματος θα κάνει ο κ.Γιάννης Μπέζος

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο Θέατρο Badminton, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, www.abcd.grwww.viva.gr  και στο τηλέφωνο  κρατήσεων : 210 8840 600 & 11876.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΒΗΜΑ FM 99,5 o κ. Βασίλης Χιώτης, ο οποίος συντόνισε την Συνέντευξη Τύπου, κλείνοντας την παρουσίαση, κάλεσε όλους τους ακροατές του σταθμού να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια για να ξαναζωντανέψουν τα όνειρα όσων έχουν ανάγκη από την αλληλεγγύη μας.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer