Για μια ακόμα φορά τα γνωστά παρα-sites επιδόθηκαν στο γνωστό γι΄ αυτά «άθλημα» της δημοσιογραφικής απάτης.
Ο Δήμος απαντά για τις …λάμπες και τα 65.000 ευρώ!
Κοινωνία
11/02/2016 | 13:00

Για μια ακόμα φορά τα γνωστά παρα-sites επιδόθηκαν στο γνωστό γι΄ αυτά «άθλημα» της δημοσιογραφικής απάτης. Μετά λοιπόν από τις αστειότητες για το … « σκάνδαλο με τα … καλαθάκια» στην παραλιακή του Ληξουρίου, όπου σκόρπισαν το γέλιο σε όλους του δημότες, τώρα «βάπτισαν» τα φωτιστικά σώματα τύπου LED σε… «λάμπες»!!!
Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν τα εξής απλά και μόνο για να γνωρίζουν όσοι επιθυμούν πραγματική ενημέρωση κι όχι γελοιότητες των απελπισμένων πολιτικών μας αντιπάλων που κρύβονται πίσω από τα παρα- sites :
Τα φωτιστικά σώματα τύπου LED δεν είναι … «λαμπτήρες» και η τιμή τους δεν έχει καμία σχέση με την τιμή των… «λαμπτήρων» , επομένως είναι καθαρή δημοσιογραφική απάτη να συγκρίνονται μεταξύ τους.
Οι προδιαγραφές της διακήρυξης ορίζονται από το «ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ» που χρηματοδοτεί την συγκεκριμένη δράση κι όχι από το Δήμο εξού κι ότι οι υπόλοιποι Δήμοι που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα έπραξαν ακριβώς ό,τι κι ο Δήμος Κεφαλονιάς
Ο ορισμός του αναδόχου του έργου έχει όλες τις νόμιμες εγκρίσεις από όλα τα ανώτερα ιεραρχικά θεσμοθετημένα όργανα της Ελληνικής Πολιτείας.
Επομένως τα γνωστά παρα-sites και σ΄ αυτή την περίπτωση κατελήφθησαν να εξαπατούν τους αναγνώστες τους πλην όμως εμείς δεν περιμένουμε ούτε καν την συγνώμη τους καθώς μετά την έγγραφη μετάνοια τους για τα ψευδή δημοσιεύματα εις βάρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου θεωρούμε ότι αυτή επεκτείνεται και σε όλα τα παρόντα ή μελλοντικά τους ψευδογραφήματα….

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer