Για την προσφορά του στο νησί κατά την διάρκεια των τελευταίων σεισμών.
Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς τίμησε τον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη
Κοινωνία
04/08/2014 | 11:57

Του Γεράσιμου Ιλινόιου Τσουρούφλη
Φωτορεπορτάζ: Άγγελος Κοσμάτος

 
Σε μια σεμνή τελετή στο Δημαρχείο Κεφαλονιάς την Κυριακή το απόγευμα, ο Αλέξανδρος Παρίσης τίμησε τον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη για την προσφορά του στο νησί κατά την διάρκεια των τελευταίων σεισμών.
Συγκεκριμένα, ο κ. Ρέστης μετά τις σεισμικές δονήσεις του Φεβρουαρίου που σημάδεψαν την Κεφαλονιά, παραχώρησε για δύο μήνες το κρουαζιερόπλοιο «Aegean Paradise» προκειμένου να βρουν προσωρινή στέγη οι πληγέντες συμπατριώτες μας.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης και ο Α/δήμαρχος Ευάγγελος Κεκάτος προσέφεραν αναμνηστική πλακέτα του Δήμου καθώς επίσης και μια εικόνα προσφορά της Μητρόπολης Κεφαλληνίας.
Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η συγκίνηση του Δημάρχου με αφορμή την ανάμνηση της πολύχρονης φιλίας του με τον πατέρα του κυρίου Ρέστη «ανθρώπου προσφοράς», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Ευχαριστώντας τον για την συμβολή του και την προθυμία του να βοηθήσει έδωσε τον λόγο στον ίδιο ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την φιλοξενία του, σημειώνοντας πως σε κάθε κάλεσμα για βοήθεια οφείλει να ανταποκρίνεται μιας και «ο Θεός ξέρει πως και πότε μπορεί να υποφέρει κανένας».

resths1 resths2 resths3 resths4 resths5 resths6 resths7 resths8 resths9 resths10

resths11 resths12 resths13 resths14 resths16 resths17 resths18 resths19 resths20 resths21 resths22 resths23 resths25

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer