
Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου στο Πρωινό ΣουΣου, ο Γιώργος Λιάγκας επιτέθηκε στην παρουσιάστρια, με σκοπό να βάλει τέλος στην αντιπαράθεσή τους.
«Καταλαβαίνετε γιατί δεν έχω καμία σχέση με αυτούς που ασχολούνται με την τηλεόραση; Όλοι οι φίλοι μου είναι εκτός αυτού του χώρου, έχω μια άλλη ζωή… δεν θέλω καμία σχέση και δεν μου αρέσει!», δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας μετά την προβολή των δηλώσεων της Χρηστίδου.
Συνέχισε λέγοντας: «Έχω εγώ ποτέ ανοίξει θέμα με την κ. Χρηστίδου; Έχω κάποια εμμονή και λέω να ασχολούμαστε κάθε μέρα με αυτήν στην εκπομπή για να την κρίνω; Ας κοιτάξουν τον εαυτό τους αυτοί που κάθε Σαββατοκύριακο ασχολούνται με εμένα εδώ και 2-3 χρόνια. Είναι ντροπή να λέει αυτά η κ. Χρηστίδου. Εδώ και 2-3 χρόνια δικάζομαι για το πώς αναπνέω, τι λέω, τι φοράω. Φτάνει πια! Δεν έχω ανοίξει ποτέ θέμα και δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Αφήστε με ήσυχο! Κάθε Σαββατοκύριακο είστε πάνω μου. Κάνετε αστεία και μετά λέτε ότι με πουλάτε γι’ αυτό με προβάλλετε. Μη με προβάλλετε λοιπόν. Βρείτε και άλλα θέματα».
«Πρέπει να απολογηθώ γιατί η Αντελίνα Βαρθακούρη ήρθε καλεσμένη εδώ; Σας ρώτησα εγώ ποτέ ποιον φέρνετε και γιατί; Σας είπα εγώ γιατί φέρνετε τον Παππά για να με κατηγορήσει; Δικαίωμά σας είναι. Εγώ φώναξα τη Βαρθακούρη εδώ για να σας βρίσει; Εσείς συνεχίζετε αυτό το παιχνίδι, όχι εγώ», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας και κατέληξε: «Δεν είναι κακό να παραδεχθείτε ότι κάνατε λάθος και να ζητήσετε συγγνώμη. Δεν είστε όλοι στο απυρόβλητο και μόνο ο Λιάγκας δεν φταίει για τίποτα στην Ελλάδα. Φτάνει πια!».