Την Πέμπτη 28 Αυγούστου στις 9.30μμ στην Κεντρική πλατεία Αργοστολίου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία του μεγάλου Έλληνα συνθέτη.
Ο Γιάννης Σπανός στην Εβδομάδα Λαϊκού Πολιτισμού
Πολιτισμός
27/08/2014 | 20:18

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η Εβδομάδα Λαϊκού Πολιτισμού στην Πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι η οποία διοργανώνεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς και τον Εμπορικό Σύλλογο Αργοστολίου «Η ΚΡΑΝΗ».
Το πρόγραμμα για σήμερα περιλαμβάνει παραδοσιακούς Κεφαλλονίτικους χορούς από τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Διλινάτων.
Την Πέμπτη 28 Αυγούστου στις 9.30μμ στην Κεντρική πλατεία Αργοστολίου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Γιάννη Σπανού με τον ίδιο στο πιάνο και στο τραγούδι την Χρυσούλα Στεφανάκη.
Την Παρασκευή 29 Αυγούστου το χορευτικό τμήμα του Δημοτικού σχολείου Διλινάτων και στη συνέχεια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βλαχάτων «Ο ΑΙΝΟΣ», θα μας κρατήσουν συντροφιά με Κεφαλλονίτικους χορούς.
Το Σάββατο 30 Αυγούστου ημέρα λήξης της Εβδομάδας Λαϊκού Πολιτισμού μια Μουσικοχορευτική εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Ειρήνης “Το Αράκλι”.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Άγγελος Κωνσταντάκης

spanos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer