Ενημέρωσε για την πρόθεσή του να βελτιωθούν περαιτέρω οι τομείς δραστηριοποίησης των Βρετανών πολιτών στο νησί, σε επιχειρηματικό, πολιτιστικό και τουριστικό επίπεδο
Ο Βρετανός υποπρόξενος στο Δημαρχιακό Μέγαρο
Πολιτική
08/06/2014 | 19:54

Με ιδιαίτερη τιμή, την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση, υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς το Βρετανό Υποπρόξενο κ. Matthew Delapp, σε προγραμματισμένη επίσκεψη  εργασίας.

Ο κ. Delapp εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την επανεκλογή του κ. Παρίση και δήλωσε την πλήρη ικανοποίησή του στο μείζον θέμα της διαχείρισης των πρόσφατων δίδυμων σεισμών και για τα Μέλη της Βρετανικής παροικίας στην Κεφαλονιά.

Επιπλέον, ενημέρωσε για την πρόθεσή του να βελτιωθούν περαιτέρω οι τομείς δραστηριοποίησης των Βρετανών πολιτών στο Νησί, σε επιχειρηματικό, πολιτιστικό και τουριστικό επίπεδο.

Ο κ. Κεκάτος τον ευχαρίστησε για την επίσκεψή του και επιβεβαίωσε την άριστη συνεργασία με όλους τους Βρετανούς κατοίκους και επισκέπτες του Νησιού, υπογραμμίζοντας μάλιστα την προθυμία των σε κάθε μορφής εθελοντική προσφορά και δραστηριότητα.

Επίσης αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Παρίση για τη δραστηριοποίηση της Αεροπορικής Εταιρείας Easy Jet στην Κεφαλονιά, γεγονός που διευκολύνει ιδιαίτερα τη μετακίνηση των Βρετανών πολιτών από και προς το Νησί.

Τέλος, ο κ. Κεκάτος προσέφερε στον κ. Υποπρόξενο την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου, σε ένδειξη σεβασμού για την επίσκεψή του στην Κεφαλονιά.

aggl3

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer