Δεν θα είναι υποψήφιος στην Αδελφότητα Πειραιώς
Ο Βαγγέλης Σπαθής έρχεται μόνιμα στην Κεφαλονιά
Κοινωνία
12/12/2014 | 15:20

O πρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιώς κ. Βαγγέλης Σπαθής δεν θα είναι υποψήφιος στις νέες εκλογές του μεγαλύτερου Σωματείου μας, τον προσεχή Μάρτιο.

O κ. Σπαθής, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Η»:

1ον) Συνταξιοδοτείται από τον Oργανισμό Ιπποδρομιών Ελλάδος (OΔΙΕ), στον οποίο είναι διευθυντής, λόγω ορίου ηλικίας (62).

2ον) Θα μείνει πλέον μόνιμα στην Κεφαλονιά και ειδικά στη Σάμη, που διατηρεί την οικία του.

3ον) Προετοιμάζει το έδαφος  για την καλύτερη δυνατή λύση της διαδοχής του στην Αδελφότητα.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Σπαθής αντιμετωπίζει το διάστημα αυτό την βαριά φορολογία την οποία επέβαλε το Κράτος λόγω της κρίσης στην Αδελφότητα, που έφτασε στο σημείο να φορολογεί το 90% της ιδιόκτητης περιουσίας της, όπως συμβαίνει και με άλλα πολιτιστικά Σωματεία της Χώρας.

O κ. Σπαθής έχει φτάσει σε σημείο να προβείι ακόμη και σε παραστάσεις προς τον υπουργό Oικονομικών κ. Γκίκα Χουρδούβελη, καθώς και σε άλλα στελέχη της Κυβέρνησης, προκειμένου να μειωθεί η βαριά αυτή φορολογία, που απειλεί με αναστολή σοβαρές πολιτιστικές δραστηριότητες του Σωαμτείου. Ηδη η Αδελφότητα ανέστειλε την έκδοση της εφημερίδας της «Λόγος», ενώ αν δεν υπάρξει ρύθμιση στα φορολογικά της θα αναγκαστεί να κάνει και άλλες περικοπές στα έξοδά της, κάτι που είναι αναγκαστικά και σε βάρος των δραστηριοτήτων της.

Πηγή: Εφημερίδα “Ημερήσιος”

hmerhsios

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer