Διεξήχθη απο 28 Ιουλίου έως και την 1η Αυγούστου στο κλειστό γυμναστήριο ‘’ΤΟΦΑΛΟΣ’’ καθώς και στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών
Ο ΑΣΚ στο “«International basketball Camp of Patras»
Αθλητισμός
08/08/2014 | 11:21

Το «International basketball  Camp of Patras» διεξήχθη την περίοδο 28 Ιουλίου έως και την 1η  Αυγούστου 2014. Τόπος διεξαγωγής ήταν το κλειστό γυμναστήριο ‘’ΤΟΦΑΛΟΣ’’ καθώς και το κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ονομάστηκε διεθνές γιατί συμμετείχαν και 16 αθλητές από την Νορβηγία οι οποίοι  μαζί με τις οικογένειες τους διέμεναν στο ξενοδοχείο ‘’ACHAIA BEACH  HOTEL’’.

Εκεί διέμειναν και οι αθλητές του Α.Σ.Κ.  – Κουράκος και Βουργίδης καθώς και ο αθλητής του Ν.Ε.Ο.Λ. Κουμουνδούρος. Οι  περισσότεροι αθλητές βέβαια ήταν από την περιοχή της Πάτρας και κυρίως από την ομάδα του Προμηθέα Πατρών που είχε και την ευθύνη της διεξαγωγής του καμπ αυτού.

Συνολικά έλαβαν μέρος περίπου 70 – 80 παιδιά. Χωρίστηκαν  σε τρεις κατηγορίες, τζούνιορ (γεννημένοι 2004-2005 ως επί το πλείστον), senior (γεννημένοι 2002-2003) και παίδες (γεννημένοι 2000 – 1999).

Οι δύο μικρές κατηγορίες  είχαν καθημερινή προπόνηση στο στάδιο ΤΟΦΑΛΟΣ ενώ η μεγαλύτερη κατηγορία βρισκόταν στο Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου με προπονητές τον γνωστό μας Μάκη Γιατρά και Ντούβα.

 

Η μικρότερη κατηγορία είχε εκπαιδευτή τον Θανάση Σουφλιά μαζί με τον Μήλλα και ένα παίκτη εν ενεργεία του Προμηθέα. Η senior κατηγορία είχε προπονητή τον Ανδρέα Μελίγδη μαζί με τον γνωστό μας παίκτη Γιάννη Ντιπ .

Η εκπαίδευση των μικρών κατηγοριών χωριζόταν σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος η κάθε ομάδα (junior ή senior – εκ περιτροπής) ξεκινούσε με ανάλυση video  και ασκήσεις γυμναστικής και φυσικής κατάστασης. Μετά  ξεκινούσε η καθαυτού προπόνηση – εκπαίδευση με πολλές ασκήσεις τεχνικής- δεξιοτεχνίας και ομαδικά διαγωνιστικά – κυρίως αλλά και κάποια ατομικά, όπου σημειώνονταν  και γράφονταν σε σημειωματάριο οι εκάστοτε νικητές.

Την τρίτη μέρα – ημέρα Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 προπόνηση έκανε σε όλα τα παιδιά (κατά κατηγορία και γκρουπ) ο ομοσπονδιακός προπονητής κος Κώστας Μίσσας.

Οι δύο αθλητές μας, πήραν από 2 βραβεύσεις ο καθένας για τις πρωτιές τους  ενώ ο Νίκος ο Κουμουνδούρος είχε και άλλες 3 βραβεύσεις.

Γενικά το επίπεδο του καμπ ήταν πολύ καλό, οι ακαδημίες του Προμηθέα είναι από τις καλύτερες στην Πάτρα, υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός σε όλα τα επίπεδα, αλλά κι οι δικοί μας παίκτες προσαρμόστηκαν εύκολα και διακρίθηκαν. Οι προπονητές ήταν πολύ καλοί, η όλη διοργάνωση προσεγμένη και όλοι οι άνθρωποι του Προμηθέα βοήθησαν για να έρθει σε πέρας αυτή η πρώτη τους – διεθνής –  προσπάθεια.

Μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο λοιπόν σε όλους, που ήταν ευγενέστατοι, κοντά στα παιδιά συνεχώς και δίκαιοι με όλους στην προπόνηση.

 O O O

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer