Συστρατεύθηκα με τον Αλέξανδρο Παρίση γιατί ακράδαντα πιστεύω πως αποτελεί την πιο σοβαρή,την πιο ισχυρή και την πιο αξιόπιστη υποψηφιότητα για την Κεφαλλονιά
Ο Αλυσανδράτος για τις εκλογές
Πολιτική
13/05/2014 | 17:11

Aγαπητοί Συμπολίτες

Συστρατεύθηκα με τον Αλέξανδρο Παρίση γιατί ακράδαντα πιστεύω πως αποτελεί την πιο σοβαρή,την πιο ισχυρή και την πιο αξιόπιστη υποψηφιότητα για την Κεφαλλονιά. Ήδη, έχω διαπιστώσει, μέσα από το ψηφοδέλτιο που συγκροτήθηκε ότι περιστοιχίζεται από αρκετά νεαρά και ικανά άτομα, αλλά και έμπειρα στελέχη που όλοι είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε την ψήφο που διεκδικούμε και να δουλέψουμε ανιδιοτελώς για μια καλύτερη Κεφαλλονιά.

Η επόμενη πενταετία είναι πολύ σημαντική για το νησί μας, αφού ολοκληρώνεται το προηγούμενο πρόγραμμα, θα τρέξει το νέο ΕΣΠΑ και δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς,για άλλες λαθεμένες επιλογές (π.χ.Μαρίνα Αργοστολίου) και άλλες χαμένες ευκαιρίες.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία την περίοδο αυτή να βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου μας ο άνθρωπος που μέχρι και πρόσφατα απέδειξε ότι είναι μαχητής και ότι έχει τη δυνατότητα να διεκδικεί και να κερδίζει πράγματα (π.χ.διαχείριση φυσικών καταστροφών, Τ.Ε.Ι.κ.λ.π)

Φίλες και φίλοι

Εάν εκλεγώ θα επιδιώξω να εκφράσω τον καθένα από σας διεκδικώντας κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται και συμβάλλοντας με τη συμμετοχή μου στην καλύτερη και παραγωγικότερη λειτουργία των θεσμικών οργάνων του Δήμου (Δημ.Συμβούλιο, Εκτελεστική Επιτροπή κ.λ.π.). Τα όργανα αυτά πρέπει να παράγουν έργο και να λαμβάνουν αποφάσεις και όχι να τα καταντούν κάποιοι όργανα πολιτικής εκτόνωσης.

Για την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Πύλαρο, της οποίας τα προβλήματα πολύ καλά γνωρίζω, θέτω ως άμεση και υψηλή προτεραιότητα την ένταξη σε πρόγραμμα του έργου <Αποχέτευση και Βιολογικός Καθαρισμός Αγίας Ευφημίας>. Η πρωτεύουσα της Πυλάρου, που σέρνει το άρμα της Ανάπτυξής της, δεν αντέχει άλλο να υποβαθμίζεται και να χάνει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που η φύση της έχει χαρίσει.

Μόνιμη ανησυχία και προσπάθειά μου ,Αγαπητοί Συμπολίτες, αν με εμπιστευθείτε θα είναι να μη σας διαψεύσω.

Ευχαριστώ που με διαβάσατε.

Με τιμή,

Αλυσανδράτος Σταύρος-Γεράσιμος (Μάκης)

τ.Δήμαρχος Πυλαρέων

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την <Ισχυρή Κεφαλλονιά>.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer