Η εκδήλωση γίνεται προς τιμή του Μεγάλου Κεφαλλονίτη Θαλασσοπόρου-Εξερευνητή Ιωάννη-Αποστόλη Φωκά-Βαλεριάνου
Ο αγώνας δρόμου «ΦΩΚΕΙΑ 2014» στις 17 Αυγούστου
Αθλητισμός
25/06/2014 | 08:49

Μετά την ιδιαιτέρως επιτυχημένη περσινή διοργάνωση η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, και ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Βαλεριαναιων «Το Κορώνι», διοργανώνουν τα «ΦΩΚΕΙΑ 2014»,αγώνα δρόμου περίπου 8 χιλ., «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΙΟΥ», τις 17 Αυγούστου με ώρα εκκίνησης 6:30 μμ.

Αφετηρία και τερματισμός στην πλατεία « Ιωάννη Φωκά» του Βαλεριάνου.
Επίσης θα διεξαχθούν και αγώνες δρόμου μικρότερης απόστασης (από 60 μ αναλόγως ηλικίας)για τους μικρούς μας φίλους,  νήπια και παιδιά των δημοτικών σχολείων (Αγόρια-Κορίτσια).

Η εκδήλωση γίνεται προς τιμή του Μεγάλου Κεφαλλονίτη Θαλασσοπόρου-Εξερευνητή
Ιωάννη-Αποστόλη Φωκά-Βαλεριάνου.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι ο προηγούμενος αγώνας προσέφερε κέφι, ζωντάνια, θέαμα, σε κλίμα γιορτινό, πανηγυριώτικο σε όσους είχαν την τύχη να παραβρεθούν, με εξαιρετικό συντονισμό και οργάνωση, εγκάρδια υποδοχή από τους κατοίκους, αξιόλογες παράλληλες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις και έντονα ορατό το στοιχείο της αυθεντικότητας, της παράδοσης, του ζήλου και της αγάπης των διοργανωτών προς των ιερό σκοπό του αθλητισμού.

Σας περιμένουμε και φέτος περισσότερο οργανωμένοι να ζήσουμε από κοντά αυτήν την σημαντική αγωνιστική εμπειρία πλάι σε ανθρώπους που σέβονται πραγματικά αυτό που κάνουν.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer