Η πρεμιέρα είναι σήμερα Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στην αίθουσα Α.Τριάντη
Ο Αγαθάγγελος με την όπερα “Μάκμπεθ” στο Μέγαρο Μουσικής
Πολιτισμός
17/01/2014 | 17:11

Μία από τις συναρπαστικότερες όπερες του ρομαντικού ρεπερτορίου , ανεβάζει σήμερα και για οκτώ μόνο παραστάσεις η Εθνική Λυρική Σκηνή . Πρόκειται για τη συγκλονιστική όπερα ¨ΜΑΚΜΠΕΘ¨, που είναι η μεταφορά του ομώνυμου θεατρικού έργου του Σαίξπηρ, από το μεγάλο Ιταλό συνθέτη Τζ.Βέρντι.

Μία μεγαλειώδη παραγωγή που αναμένεται να ενθουσιάσει τους λάτρες της όπερας, τόσο εξαιτίας της υπόθεσης και της σκηνοθεσίας του έργου, όσο και εξαιτίας της μουσικής , η οποία από μόνη της, σκιαγραφεί πρόσωπα και ψυχολογικές καταστάσεις.

Τους  βασικούς πρωταγωνιστικούς και απαιτητικούς ρόλους αποδίδουν οι Τ.Χριστογιαννόπουλος, Δ.Τηλιακός , Δ.Θεοδοσίου, Τ.Μαλνυτσένκο, Τ.Αποστόλου, Σ.Κυανίδου, Α.Καλογήρου, Π.Μαγουλάς, Φ.Μοδινός , Δ.Πακσόγλου και ο Β.Χατζησίμος.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ιταλός σκηνοθέτης Λορέντζο Μαριάνι , τη μουσική διεύθυνση ο Μύρων Μιχαηλίδης, και τη διεύθυνση της χορωδίας της ΕΛΣ ο συμπατριώτης μας Αγαθάγγελος Γεωργακάτος.

Μαζί με τον τενόρο Δ.Πακσόγλου, ο Αγαθάγγελος Γεωργακάτος εμφανίστηκε στην εκπομπή ¨ Επικαιρότητα¨ της Δημόσιας Τηλεόρασης την Πέμπτη το πρωί, όπου οι δύο συντελεστές αναφέρθηκαν στα βασικά στοιχεία της συγκλονιστικής αυτής όπερας.

Η πρεμιέρα είναι σήμερα Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στην αίθουσα Α.Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

gewrgakatos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer