Αυτό κι αν είναι είδηση!
Ο Άη Βασίλης μας έφερε …υποψήφιους!
Πολιτική
02/01/2013 | 10:47

Του Θεοδόση Γερολυμάτου

Μπορεί να μπήκε ο νέος χρόνος και να ευχηθήκαμε όλοι να δούμε κα να ζήσουμε ομορφότερες στιγμές από εκείνες του 2012, αλλά φαίνεται ότι κάποια πρόσωπα δεν πρόκειται να μας αφήσουν να το εκπληρώσουμε!

Αυτό που θα σας πω αποτελεί είδηση, αλλά θα σας την περάσω με το δικό μου τρόπο, έτσι για να μη με πείτε κακό μέρες που είναι…

Πρώην Πολιτευτής της ΝΔ το Σάββατο που μας έρχεται πρόκειται να διοργανώσει τραπέζι στο εξοχικό του, με σκοπό να ανακοινώσει στους καλεσμένους επίσημα πια την πρόσθεσή του για να κατέβει υποψήφιος …Δήμαρχος!

Οι πληροφορίες λένε επίσης ότι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς πραγματοποίησε πολλά τηλεφωνήματα, αλλά μαζί με τις ευχές για καλή χρόνια έκανε και πολιτική κουβεντούλα με πολλούς από τους συνομιλούντες, ώστε να βολιδοσκοπήσει προθέσεις και απόψεις… Ξέρετε τώρα, επικοινωνιακά τερτίπια σαν εκείνα των εκλογών….

Πάντως, ας μου επιτρέψει ο συγκεκριμένος κύριος να του θυμίσω και να τον ρωτήσω παράλληλα δυο βασικά πραγματάκια. Πρώτον, όταν παρουσιάστηκε για να «σώσει» το νησί από τη …σαπίλα, ερχόταν στο νησί μας τακτικά… ξαφνικά μετά τις εκλογές εξαφανίστηκε. Νομίζει ότι οι Κεφαλλονίτες τρώνε κουτόχορτο και ελπίζουν σε «Εθνοσωτήρες» που θυμούνται το νησί κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα και αυτό σε περίπτωση που δεν έχουν πάει για κανένα ταξιδάκι αναψυχής στις Βρυξέλλες!

Δεύτερον, αν από τον βασικό του «πυρήνα» του έχουν μείνει ελάχιστα άτομα και αυτά αμφίβολης παραταξιακής ιδεολογίας, σκοπεύει μήπως να διεκδικήσει το χρίσμα με υποψήφιους από το ΠΑΣΟΚ ή άλλους χώρους;; Αλήθεια έχω περιέργεια να δω πως θα πείσει τον κόσμο να τον ακολουθήσει από τη στιγμή που δεν έχει κατασταλάξει σχετικά με το τι πρεσβεύει ως πολιτική προσωπικότητα… Εκτός κι αν θεωρεί πως πολιτική είναι τα τραπεζώματα, το χρηματιστήριο και οι περίεργοι τίτλοι στα διάφορα οικονομικά και όχι μόνο δημοσιεύματα που δεν έχουν απαραίτητα και σχέση με την πραγματικότητα του σήμερα    !

Λυπάμαι, αλλά ο κόσμος φίλε μου έχει αλλάξει και όπως ανέφερα και παραπάνω ελπίζει σε κάτι καλύτερο την χρονιά που μπήκε. Άσε το λοιπόν αν ελπίζει και μην του κόβεις τη φόρα…! Κατά τα άλλα Καλή Χρονιά, με τραπεζώματα σε γρασίδι ή χωρίς, δεν έχει σημασία!

ΥΓ. Φυσικά να χρειαστεί θα επανέλθω με περισσότερα …καυτερά!

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer