Διαψεύδουμε ακόμα ένα κακόπιστο δημοσίευμα
"Ουδέποτε το δημοτικό συμβούλιο Κεφαλονιάς απέρριψε την πρόταση για τον Αρσένη"
Πολιτική
16/11/2013 | 12:21

Σε σχέση με το ψευδές δημοσίευμα της συνήθους ιστοσελίδας η οποία για μια ακόμα φορά παραπληροφορεί τους αναγνώστες της σημειώνουμε τα εξής:

–        Ουδέποτε το δημοτικό συμβούλιο Κεφαλονιάς απέρριψε την πρόταση να δοθεί τιμητικά το όνομα του συμπατριώτη μας πρώην Υπουργού Γεράσιμου Αρσένη σε οδό του Αργοστολίου. Αυτό συνέβη σε Ειδική Επιτροπή της Αποκεντρωμένης Αυτοδιοίκησης  εξαιτίας και μόνο των αρνητικών ψήφων προσώπων που ουδεμία σχέση έχουν με το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς κι  αυτή  ακριβώς η εμπλοκή  πρόκειται  να τεθεί άμεσα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Κεφαλονιάς  το οποίο μέχρι σήμερα ουδέποτε έχει συζητήσει το θέμα. , όπως ψευδώς σημειώνεται στο επίμαχο δημοσίευμα .

–          Πριν λίγες μόνο ημέρες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Κεφαλονιάς από σύσσωμη την δημοτική αρχή κι όλα τα μέλη της οπότε τα σενάρια… «περί απώλειας της δεδηλωμένης» από τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς αποδείχθησαν για μια ακόμα φορά  φαιδρά . Επί δυόμιση και πλέον χρόνια συγκεκριμένοι κύκλοι ονειρεύονται «μαζικές αποστασίες» δημοτικών συμβούλων ώστε να παραχαραχθεί η εντολή του εκλογικού σώματος αλλά όσο και να διαψεύδονται επιμένουν να «πετροβολάνε την πραγματικότητα». Τους αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών τους που συστηματικά παραπληροφορούν.

dhmarxeio2

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer