Πλήρης επιβεβαίωση του e-kefalonia.net σε παλαιότερο ρεπορτάζ του
Οριστικό τέλος Σπαθή από την Αδελφότητα Πειραιά
Κοινωνία
03/04/2015 | 16:38

Ο «ισχυρός» άνδρας της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Πειραιά για είκοσι και πλέον χρόνια, ο Βαγγέλης Σπαθής, δεν θα είναι πλέον υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές στις 26 Απριλίου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-kefalonia.net

Την απόφασή του δέχτηκαν με θλίψη οι περισσότεροι συνεργάτες του, με αποτέλεσμα ούτε και αυτοί να «κατεβαίνουν» στη «μάχη» της κάλπης.

Έτσι, «βαριά» ονόματα της Αδελφότητας όπως οι Παύλος Καρούσος, Βαγγέλης Σκλαβούνος, Έφη Αλεξάτου και άλλοι δεν θα είναι υποψήφιοι.

Καλά διασταυρωμένες πηγές αναφέρουν ότι υποψήφιοι θα είναι η πρώην πρόεδρος Μαριολένη Νεοφύτου, ο Νέστορας Παπαθεοδωράτος, η Στέλλα Βουτσινά καθώς και η νέα γενιά με τους Μάκη Αγγελετάκη, Χρύσα Κοκόση, Δήμητρα Βαλλιανάτου, Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά (η «ψυχή των απανταχού Διλινάδων της Αθήνας) και άλλοι.

Ωστόσο, προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά η απουσία του Βαγγέλη Σπαθή από τα δρώμενα της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Πειραιά. Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του, στον «Ημερήσιο», είχε δηλώσει ότι σε λίγο καιρό θα συνταξιοδοτηθεί και θα επιστρέψει στην Κεφαλονιά και στο αγαπημένο του χωριό, τα Χαλιωτάτα στη Σάμη.

Το e-kefalonia.net θα καλύψει όλες τις εξελίξεις στην Αδελφότητα Πειραιά και πρώτο θα σας τις μεταφέρει.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer