Την έντονη δυσαρέσκεια και τα παράπονα της οικογένειας Παντελίδη, εξέφρασε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Λυκούδης
Οργή της οικογένειας Παντελίδη-Τι αναφέρει ο δικηγόρος της Χαράλαμπος Λυκούδης
Κοινωνία
11/10/2016 | 18:45

Την έντονη δυσαρέσκεια και τα παράπονα της οικογένειας Παντελίδη ως προς την πορεία της υπόθεσης στην Δικαιοσύνη εξέφρασε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Λυκούδης, μιλώντας στο iefimerida.

Παράλληλα ο κ. Λυκούδης προέβη σε μια αποκάλυψη που εγείρει πολλές απορίες και προβληματισμούς σχετικά με την διαδικασία της προανάκρισης και όπως αυτή έχει εξελιχθεί. Αυτό γιατί επι τέσσερις συνεχούς μήνες δεν έχει πραγματοποιηθεί ουδεμία προανακριτική πράξη για την υπόθεση ενώ ο δικηγόρος επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Η προανάκριση έχει βαλτώσει».

«Επι τρεις και πλέον μήνες εκκρεμούν σχετικές αιτήσεις μας για την συμπλήρωση του προανακριτικού υλικού οι οποίες ακόμη δεν έχουν φθάσει στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αστυνομική προανακριτική αρχή σε σχετική αίτηση μας για ένορκη εξέταση αυτόπτη μάρτυρα μας απάντησε: Να πάτε σε συμβολαιογράφο! Πως να μην έχουμε εξοργιστεί», σημειώνει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος κ. Λυκούδης.

Η οικογένεια κάνει λόγο για άθλιες συμπεριφορές και πλέον καταλήγει στο να απευθυνθεί με αίτημα της στην κορυφή της δικαιοσύνης, ζητώντας από τον αρμόδιο υπουργό να παρέμβει.

Οπως μάλιστα τονίζεται οι αντοχές της οικογένειας έχουν εξαντληθεί και η δικαιολογία των θερινών διακοπών φαίνεται πως δεν είναι πλέον αρκετή, αφού επιθυμούν με κάθε τρόπο να προχωρήσουν οι διαδικασίες προκειμένου να αποδειχθεί η αλήθεια για το δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου στο οποίο έχασε τη ζωή του ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης.

pantelidhs

Πηγή: iefimerida.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer