Σκληρή γραμμή στο Μέγαρο με την συγκεκριμένη επιλογή.
Ορίστηκε νέος Γενικός Γραμματέας ο Θέμης Τσαγρής
Πολιτική
05/09/2014 | 15:22

Μετά από μια σειρά ονομάτων που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κεφαλονιάς (βλέπε Σωτ. Κουρή, Διον. Σπαθή, Μάκη Φόρτε), ο Αλέξανδρος Παρίσης διόρισε σήμερα τον μέχρι πρότινος οικονομικό του Σύμβουλο Θέμη Τσαγρή για τη θέση αυτή.
Ο Θέμης Τσαγρής εκτός από οικονομικός σύμβουλος του Δημάρχου ήταν και στενός συνεργάτης της Κυριακής Νικολαΐδου τα τελευταία τρία χρόνια.
Ο κ. Τσαγρής θεωρείται άτομο του στενού πυρήνα του Μεγάρου, κάτι που δείχνει τις προθέσεις της ηγεσίας του Δήμου για το πώς θα πορευτεί το επόμενο διάστημα. Όπως λένε χαρακτηριστικά στενοί συνεργάτες του Δημάρχου η ίδια τακτική θα ακολουθηθεί και για άλλες παρόμοιες θέσεις και αυτό γιατί, αφενός μεν δεν έγινε καμία προεκλογική συνδιαλλαγή (με άλλο συνδυασμό ή παράγοντες) θέλοντας καθαρή εντολή από τον Κεφαλλονίτικο λαό, αφετέρου ο Δήμαρχος δείχνει από τις πρώτες του κιόλας κινήσεις να κάνει χρήση της προεκλογικής του δέσμευσης του «άλλαξε τα όλα»
Αξίζει: Για πρώτη φορά στα τοπικά χρονικά ο Δήμαρχος κάνει τόπο στους νέους μιας και σε θέση «κλειδί» βάζει έναν από την γενιά των 30αρηδων.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer