Τις πόρτες της Οργάνωσης σε νέες και νέους που θέλουν να στελεχώσουν τους 10 Τομείς και Γραμματείες της, ανοίγει η ΟΝΝΕΔ
ΟΝΝΕΔ: Θα μείνεις αμέτοχος;
Πολιτική
10/11/2016 | 17:47

Τις πόρτες της Οργάνωσης σε νέες και νέους που θέλουν να στελεχώσουν τους 10 Τομείς και Γραμματείες της, ανοίγει η ΟΝΝΕΔ.

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας δράσης «Θα μείνεις αμέτοχος;», η οποία λειτουργεί από χθες το βράδυ και θα παραμείνει ανοιχτή έως και το βράδυ της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου, η ΟΝΝΕΔ απευθύνεται στα μέλη που θέλουν να προσφέρουν ιδέες, όρεξη και τεχνογνωσία στην Οργάνωση.

«Με τη δράση “Θα μείνεις αμέτοχος;” ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή όχι μόνο των μελών της Οργάνωσης, αλλά κυρίως όλων των δραστήριων νέων, των νέων της αριστείας και της γνώσης”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος, παρουσιάζοντας τη δράση και πρόσθεσε:

“Έτσι φέρνουμε τους νέους σε επαφή με τους Τομείς και τις Γραμματείες της ΟΝΝΕΔ, οι οποίες είναι ο οργανωτικός ιστός της οργάνωσής μας. Η δράση μας στόχο έχει να αναδείξει νέους με ικανότητες και ιδέες σε κομβικές θέσεις. Δεν αναζητούμε αμέτοχους νέους. Αναζητούμε ενεργούς πολίτες που θέλουν να προσφέρουν».

ametoxos

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer