Με διακριτικότητα, σεβασμό και χωρίς επικοινωνιακές φανφάρες εισήχθη στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της χορήγησης του ποσού των 10000 ευρώ, στην οικογένεια του μικρού Βαγγέλη Μολφέτα.
Ομόφωνα το θέμα στήριξης του μικρού Βαγγέλη…
Κοινωνία
02/02/2016 | 21:51

Με διακριτικότητα, σεβασμό και χωρίς επικοινωνιακές φανφάρες εισήχθη στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της χορήγησης του ποσού των 10000 ευρώ, λόγω απορίας, στην οικογένεια του μικρού Βαγγέλη, που δίνει μάχη για να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται, ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα της υγείας του μικρού συμπολίτη μας.
Την εισήγηση έκανε ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Πρόνοιας Ευάγγελος Κεκάτος, ενώ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου βρέθηκαν και υπάλληλοι της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου που χειρίζεται το θέμα με επικεφαλής τον Προιστάμενο της Δ/νσης Πρόνοιας Δ. Δημουλιό.

lukoudhs kekatos
Ο αναπληρωτής Δημάρχου Διονύσης Λυκούδης, παίρνοντας το λόγο, ζήτησε από όλους να δείξουν την απαραίτητη διακριτικότητα και να μην δοθεί έκταση στη συζήτηση. Αντιθέτως, να εστιάσουν όλοι στην ουσία του ζητήματος, ώστε να περάσει το θέμα ομόφωνα και να κλείσει. Επιπρόσθετα, ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους ότι το πρωί της Τρίτης τον επισκέφθηκε ο κ. Νίκος Λαζαρής από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο του νησιού και του δήλωσε πως ο Σύλλογος προτίθεται να βοηθήσει την οικογένεια του μικρού Βαγγέλη με το ποσό των 2000 ευρώ, καθώς και με την παροχή φαρμακευτικής περίθαλψης για το διάστημα μετά την επέμβαση που θα γίνει.
Το θέμα πέρασε ομόφωνα, παρά το γεγονός πως μερικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης προσπάθησαν να προσδώσουν διαφορετική χροιά στην πραγματικά ανθρώπινη πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής να δώσει από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησής του λύση στο πρόβλημα του μικρού Βαγγέλη.

dhmotiko_sumvoulio dhmotiko_sumvoulio (2)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer