Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/ekefalonia.gr/httpdocs/wp-content/themes/ekefalonia/kobofunctions.php on line 224
Θέμα: «Διαπολιτισμική Επικοινωνία - Μη Λεκτική Επικοινωνία / Επικοινωνία των Αισθήσεων»
Ομιλία Τετάρτης 6/4 από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων – Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας
Κοινωνία
06/04/2011 | 08:03

Σειρά Ομιλιών: Επικοινωνία και κοινωνία


Συνεχίζεται την Τετάρτη 6/4/2011 στις 19:00 η σειρά ομιλιών, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την τοπική κοινωνία, που διοργανώνει το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, στο Αργοστόλι.

Διδάσκοντες του Τμήματος κάθε Τετάρτη αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν θέματα του ερευνητικού και ακαδημαϊκού τους ενδιαφέροντος, με δυο στόχους:

  • Ο πρώτος στόχος είναι να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των φοιτητών, διευρύνοντας τα ενδιαφέροντά τους.
  • Ο δεύτερος στόχος είναι να έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους της πόλης αλλά και ολόκληρου του νησιού, παρουσιάζοντας θέματα που ενδιαφέρουν τους πολίτες της Κεφαλονιάς.

Στο τέλος κάθε ομιλίας, οι φοιτητές οργανώνουν αντιπαράθεση (debate) πάνω στα κρισιμότερα ζητήματα που αναπτύχθηκαν. Με τον τρόπο αυτό, προβάλλουν τις δικές τους απόψεις ενώ παράλληλα καλλιεργούν σημαντικές δεξιότητες όπως η παρουσίαση ενώπιον κοινού και η αποτελεσματική οργάνωση σκέψεων και επιχειρημάτων.

Οι ομιλίες είναι ανοιχτές στο κοινό. Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες και τους φορείς που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στις ομιλίες και τα Debate, στο Νέο κτίριο του Τμήματος στη Λεωφόρο Αντώνη Τρίτση.

Η ομιλία της Τετάρτης 6/4/2011 στις 19:00 θα έχει εισηγήτρια την Βασιλική Λεβεντάκου και θέμα: «Διαπολιτισμική Επικοινωνία – Μη Λεκτική Επικοινωνία / Επικοινωνία των Αισθήσεων»

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσους συμμετέχουν στις ομιλίες για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την παρουσία τους στην τελευταία ομιλία τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Ευ. Κεκκάτο, τον πρ. Δήμαρχο Πυλαρέων κ. Μ. Κοτσιλίνη και τον πρ. πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λειβαθούς κ. Ευ. Ευαγγελάτο.

Ακόμη περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλιών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Τμήματος http://dse.teiion.gr/.

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας

Δρ. Αγησίλαος Κονιδάρης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer