Την ομιλία προλόγισε ο Αρχιερατικός επίτροπος της περιοχής μας και ιεροκήρυκας Αρχ. Φώτιος Γαβριελάτος ενώ την βραδιά έκλεισε με έναν χαιρετισμό ο αιδεσιμολογιώτατος π. Χαρ. Μαρκέτος
Ομιλία π. Θεοδόσιου Δενδρινού στον Άγιο Νικόλαο Μηνιάτων
Εκκλησία
04/04/2015 | 17:46

Την Τετάρτη 1/4/2015 πραγματοποιήθηκε στον  Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Μηνιατών -Αναλήψεως η ομιλία του αιδεσιμολογιωτάτου π. Θεοδοσίου Δενδρινού από την γείτονα νήσο Ιθάκη της Ι.Μ. Λευκάδος κ’ Ιθάκης με θέμα ”Ερχόμενος ο Κύριος”.

Με απλό τρόπο, με απλή γλώσσα αλλά και με τη γλυκύτατα που τον διακατέχει μας προετοίμασε κατάλληλα για τη Μ. Εβδομάδα. Την ομιλία πλαισίωναν και χορός ιεροψαλτών της πόλεως του Ληξουρίου υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτη του ιερού ναού κ. Παναγιώτη-Ιακώβου Μεσσάρη.

Την ομιλία προλόγισε ο Αρχιερατικός επίτροπος της περιοχής μας και ιεροκήρυκας  Αρχ. Φώτιος Γαβριελάτος ενώ την βραδιά έκλεισε με έναν χαιρετισμό ο αιδεσιμολογιώτατος π. Χαρ. Μαρκέτος.

Ως αναμνηστικό της βραδιάς δόθηκε από την ενορία μας ένα επετειακό πιάτο από τα 300 χρόνια από την κοίμηση του ενορίτη μας επισκόπου κυρού Ηλ. Μηνάτη.

mhniatwn (1) mhniatwn (2) mhniatwn (3) mhniatwn (4) mhniatwn (5) mhniatwn (6) mhniatwn (7) mhniatwn (8) mhniatwn (9) mhniatwn (10) mhniatwn (12)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer