Eπέκρινε για τη φιλομνημονιακή στάση τους τόσο τον απερχόμενο Περιφερειάρχη κ. Σπύρου, όσο και την επίσης υποψήφια περιφερειάρχη, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κα Γκερέκου
Ομιλία Θόδωρου Γαλιατσάτου στον Άγιο Ματθαίο.
Πολιτική
05/05/2014 | 08:55

Στη Δημοτική Ενότητα Μελιτειέων, και συγκεκριμένα στα Βραγκανιώτικα, στη Στρογγυλή και στον Άγιο Ματθαίο, περιόδευσε το απόγευμα του Σαββάτου 3/5 κλιμάκιο της “ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά”, αποτελούμενο από τον επικεφαλής του συνδυασμού – υποψήφιο περιφερειάρχη Θόδωρο Γαλιατσάτο, την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Νικολέττα Πανδή και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους.

 

Στον Άγιο Ματθαίο ο Θόδωρος Γαλιατσάτος μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στους κατοίκους της περιοχής. Στην ομιλία του, ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ κατέστησε σαφές ότι οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι εξόχως πολιτικές, ενώ επέκρινε για τη φιλομνημονιακή στάση τους τόσο τον απερχόμενο Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιο κ. Σπύρου, όσο και την επίσης υποψήφια περιφερειάρχη, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κα Γκερέκου.

 

Ο Θόδωρος Γαλιατσάτος σημείωσε ότι οι εφαρμοζόμενες κυβερνητικές πολιτικές συνθλίβουν τα ελληνικά νοικοκυριά, δεν προσφέρουν καμία προοπτική βελτίωσης των συνθηκών που βιώνουν οι ‘Έλληνες πολίτες, επομένως είναι απαραίτητο να ανατραπούν το ταχύτερο δυνατό. Οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν σε τρεις κάλπες, το μήνυμα πρέπει να είναι ένα και ξεκάθαρο: ανατροπή της παρούσας πολιτικής κατάστασης.

 

Με την έως τώρα παρουσία της, η ΑΝΑΣΑ έχει δώσει μάχες για την επίλυση των προβλημάτων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, και ειδικότερα της Κέρκυρας, της πόλης και της υπαίθρου, της αγροτικής παραγωγής και της τουριστικής οικονομίας.

 

Η ΑΝΑΣΑ στοχεύει στη δημιουργία μιας ισχυρής Περιφέρειας και στην αναπτυξιακή προοπτική που δύναται να προσφέρει η τουριστική οικονομία, ενισχύοντας τους μικρούς και τους μικρομεσαίους, όπως και τους εργαζόμενους στον τουριστικό κλάδο, οι οποίοι σήμερα πλήττονται από την κυβερνητική πολιτική και από την εργοδοτική αυθαιρεσία.

 

«Με την συνεργασία των πολιτών, των τοπικών φορέων και των κινημάτων, με τη δική τους δυναμική, η νίκη της ΑΝΑΣΑ θα είναι νίκη του λαού. Ανάθεση δε ζητάμε από κανέναν! Ζητάμε στήριξη και συμμετοχή, για την νίκη και την ανατροπή στην Περιφέρειά μας», κατέληξε στην ομιλία του ο Θόδωρος Γαλιατσάτος.

galiatsatos1

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer