O Σταύρος Τραυλός παρουσίασε την ιδέα της διοργάνωσης και ζήτησε από όποιους επιθυμούν να συμμετάσχουν τόσο στην διοργάνωση όσο και στη δημιουργία του πλάνου Δημοσίων Σχέσεων.
Ομιλία για το EcoRally στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας
Οικολογία
12/04/2011 | 09:00

Την Τρίτη 5/4/2011 στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στο Αργοστόλι πραγματοποιήθηκε ομιλία/ενημέρωση σχετικά με το Eco Rally που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Κεφαλονιά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Κεφαλλονιάς κ. Ευάγγελος Κεκάτος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Petersons, που δημιούργησε την EcoFormula (www.ecoformula.gr), κ. Σταύρος Τραυλός μίλησαν σε καθηγητές και φοιτητές του Τμήματος. Παρουσίασαν την ιδέα της διοργάνωσης και ζήτησαν από όποιους επιθυμούν να συμμετάσχουν τόσο στην διοργάνωση όσο και στη δημιουργία του πλάνου Δημοσίων Σχέσεων και του Marketing Plan της εκδήλωσης.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο κ. Κεκάτος παρουσίασε και το θέμα του εθελοντισμού για τις εκδηλώσεις των Special Olympics που θα γίνουν στην Κεφαλονιά. Πρότεινε δε την εθελοντική συμμετοχή των φοιτητών σε αυτή τη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε τους κυρίους Ε. Κεκάτο και Σ. Τραυλό για την ενημέρωση, και προσκαλούμε όλους τους φορείς που επιθυμούν να συνεργαστούν με το Τμήμα ή να παρουσιάσουν κάποια ιδέα με κοινωνικές ευαισθησίες να επικοινωνήσουν μαζί μας. Επίσης ευχαριστούμε τους φοιτητές και τους καθηγητές του Τμήματος για τη συμμετοχή τους.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer