Eπικράτησε του Ληξουρίου με σκορ 71-27 και καπάρωσε την πρώτη θέση των προκριματικών αγώνων του 2ου ομίλου
Ομάδα πρότυπο η Απολλωνιάδα επικράτησε εύκολα του Ληξουρίου
Μπάσκετ
05/11/2013 | 11:01

Ομάδα μοντέλο η Απολλωνιάδα επικράτησε εύκολα του Ληξουρίου με σκορ 71-27 και καπάρωσε την πρώτη θέση των προκριματικών αγώνων του 2ου ομίλου, βάζοντας παράλληλα υποψηφιότητα για μια θέση στην πανελλήνια εξάδα του παιδικού πρωταθλήματος, καθώς φαίνεται ότι με την ποιότητα των παικτών που διαθέτει, θα κατακτήσει εύκολα τον τίτλο της καλύτερης ομάδας της ΕΣΚΑΗ.

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή μονόλογος για το σύνολο του Α. Μπερδέση που επέβαλε με συνεχόμενο pressing  στα 4/4 του γηπέδου, τον ρυθμό της και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο σε όλη την διάρκεια του σαραντάλεπτου φτάνοντας εύκολα στην τελική επικράτηση με 71-27.
Το Ληξούρι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του Μ. Δούλια δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του παιχνιδιού και υποτάχθηκε εύκολα στην ανωτερότητα των παίδων της Απολλωνιάδας. Παρά την ήττα ο Ν.Ε.Ο.Λ. παραμένει στην δεύτερη θέση του ομίλου, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στην επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Παλικής υποδέχεται τον Γλαύκο στο κλειστό του Ληξουρίου.

H εξέλιξη των δεκαλέπτων: 27-6, 21-6, 13-1, 10-14
Συνθέσεις και πόντοι:
Απολλωνιάς ΑΣ (Μπερδέσης Αν) Αζαρίας Γ 5, Σπανός Δ, Μπαζίνας Π 13, Ντρέου Φ , Σερέτης Α 5, Κουτρούλης Αλ 9, Κασπίρης Ν 2, Οικονομόπουλος Φ , Πολυδωρόπουλος Δ 11, Ταταρής Δ 17, Σακελλαρίου Αλ 4
Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου (Μανώλης Δούλιας) Αντωνάτος 2, Παγώνης 5, Παριώτης 6, Αραβαντινός 2, Μπελίτσης 2, Μουδήλος , Μπακούρος 4, Κουμουνδούρος 2, Κλαυδιανός, Πυλαρινός 4. Δεστούνης.

neol2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer