Ντροπή για την Γυμναστική Ομοσπονδία δηλώνουν πως αισθάνονται τα χρυσά κορίτσια της Ρυθμικής έπειτα από την απόρριψη του αιτήματός τους να αναβληθούν οι αγώνες την 22-6 ως ύστατη ένδειξη τιμής στην αδικοχαμένη Άννα Πολλάτου
Ολυμπιονίκες της Ρυθμικής: «Ντρεπόμαστε για την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία!»
Κοινωνία
17/06/2014 | 10:04

Ντροπή για την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία δηλώνουν πως αισθάνονται τα χρυσά κορίτσια της Ρυθμικής έπειτα από την απόρριψη του αιτήματός τους να αναβληθούν οι αγώνες την 22-6 ως ύστατη ένδειξη τιμής στην αδικοχαμένη Άννα Πολλάτου.
Η Ειρήνη Αινδιλή, η Γεωργάτου Μαρία, η Κλέλια Πανταζή, η Χαρά Καρυάμη και η Χριστοδούλου Εύα είχαν στείλει στην Ε.Γ.Ο μια επιστολή στην οποία ζητούσαν να μην γίνουν αγώνες στις 22-6 γιατί εκείνη την ημέρα θα τελεστούν τα 40 της Άννας Πολλάτου και θα έπρεπε να δοθεί η δυνατότητα σε όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην κηδεία να είναι παρόν στο μνημόσυνο.
Η απάντηση όμως ήταν αρνητική. «Κατανοείται το αίτημα σας και όλη η Γυμναστική Οικογένεια νιώθει θλίψη για τον άδικο χαμό της Άννα Πολλάτου αλλά μετά από τηλεφωνικές κλήσεις σε όλα τα σωματεία διαπιστώθηκε αδύνατη η αναβολή των αγώνων εκείνη την ημέρα!»
Η Ειρήνη Αινδιλή έγραψε στο Facebook: «ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΚΛΑΨΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8 ΜΕΤΑΛΙΟΥΧΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ «ΑΝΝΑΣ ΠΟΛΛΑΤΟΥ» ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ. ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!!!»

Πηγή: gossip-tv.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer