Η περίφραξη έχει ξεκινήσει μετά τις θέσεις πάρκινγκ που υπήρχαν κατά μήκος της παραλιακής και όχι από την αρχή του πεζοδρομίου.
Ολοκληρώνεται η περίφραξη της παραλιακής, ένα ακόμη μεγάλο έργο ξεκινά!
Κοινωνία
27/10/2016 | 13:17

Της Γιάννας Κουλουμπή

 Όπως είναι γνωστό, εδώ και αρκετές ημέρες έχει ξεκινήσει η διαδικασία της απομάκρυνσης των διαφόρων κατασκευών της παραλιακής από τη Γέφυρα Δεβοσσέτου μέχρι τη Λαχαναγορά, ώστε να ξεκινήσει το ομώνυμο έργο από τον ανάδοχό του. Από χθες άρχισαν και οι περιφράξεις.

Η περίφραξη έχει ξεκινήσει μετά τις θέσεις πάρκινγκ που υπήρχαν κατά μήκος της παραλιακής και όχι από την αρχή του πεζοδρομίου, αφού ο εργολάβος αναμένεται να κάνει παρεμβάσεις στον αγωγό των όμβριων υδάτων, ώστε να αποτρέπονται φαινόμενα πλημμυρών στο μέλλον. Επομένως, δεν μιλάμε απλώς για ένα έργο ανάπλασης της παραλιακής που θα καταστήσει πιο όμορφη την εικόνα της εισόδου στο Αργοστόλι, αλλά και ένα έργο που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ (ο διαγωνισμός ήταν μειοδοτικός και το ποσό διαμορφώθηκε στις 530.547,74 ευρώ)  και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 10 μηνών. Το τμήμα αυτό της παραλιακής θα αποτελείται από πλακόστρωτο με βότσαλο και πέτρα, φωτιστικά και χώρους φύτευσης, ενώ κατασκευαστικά υπάρχει πρόβλεψη και για ειδικό διάδρομο τυφλών.

gefyra-laxanagora-5 gefyra-laxanagora-6

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer