Ο στόχος των δύο σωματείων ήταν να φέρουν παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ σε επαφή με καταξιωμένους παίκτες και προπονητές.
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το «2ο Κefalonia Basketball Camp»
Μπάσκετ
09/07/2013 | 16:02

Το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Ιουλίου ολοκληρώθηκε  στο Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου το «2ο Κefalonia Basketball Camp» που συνδιοργάνωσαν για 2η συνεχόμενη χρονιά ο ΝΕΟΛ με τον ΑΣΚ, με το διαγωνιστικό μέρος, την απονομή βραβείων στους νικητές και  αναμνηστικών σε παιδιά και προπονητές.
Ο στόχος των δύο σωματείων ήταν να φέρουν παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ σε επαφή με καταξιωμένους  παίκτες  και προπονητές, καθώς και να προσελκύσουν τους μικρότερους να ασχοληθούν με το εθνικό μας άθλημα.
Εκτιμούμε ότι πετύχαμε το στόχο μας  κρίνοντας από τον ενθουσιασμό και  την αδιάλειπτη συμμετοχή των μικρών αθλητών σε όλες τις προπονήσεις αλλά και από τον αριθμό των συμμετοχών που ήταν μεγαλύτερος από πέρυσι .
Η επιλογή των παραγόντων των δύο σωματείων να αφιερώσουν χρόνο, κόπο αλλά και χρήματα σε μια δύσκολη εποχή, δικαιώθηκε από το μεγάλο ενθουσιασμό των παιδιών  που συμμετείχαν αλλά και  τα πολύ θετικά σχόλια των γονέων τους.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ  στους  χορηγούς (Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς, , Studio Soulis), στους προπονητές – παίκτες Σπύρο Ψυχογιό και Νίκο Χατζή,  καθώς και στους προπονητές Μάρκο Τζουγανάτο και Μανώλη Δούλια οι οποίοι για μια ακόμη φορά αφιλοκερδώς  προσέφεραν τις αθλητικές τους υπηρεσίες για την πραγματοποίηση του  Camp, στoυς πολύτιμους βοηθούς σε ολόκληρη τη διοργάνωση Ράνια Πολλάκη, και Παναγή Βλάχο, και φυσικά στον άνθρωπο-ψυχή του Κλειστού Γυμναστηρίου Ληξουρίου  Βικέντιο.
Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον  προπονητή Πάνο Ματιάτο  πού για άλλη μια φορά έδειξε με το πάθος που τον διακρίνει την αγάπη του για το  μπάσκετ .
Ο σκοπός και των δύο συλλόγων είναι σταθερός: Η προσέλκυση  στο μπάσκετ και στους αθλητικούς χώρους όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της νεολαίας, η καλλιέργεια καλής  σχέσης μεταξύ των δύο σωματείων και  πιστεύουμε ότι αυτά θα τα πετύχουμε και  με την  καθιέρωση του Camp σαν θεσμό.

Τα Δ.Σ. των σωματείων ΝΕΟΛ – ΑΣΚ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer