Η πρωτοποριακή καλλιτεχνική ομάδα "ROMANOS & FRIENDS" που συμμετείχε στο event, αποτελείται από αριστούχους αποφοίτους της Σχολής Καλών Τεχνών καθώς και άλλων αναγνωρισμένων εργαστηρίων τέχνης.
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η έκθεση του Μιχαήλ Ρωμανού στο Κολωνάκι
Πολιτισμός
08/04/2011 | 18:56

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και απίστευτη κοσμοσυρροή η καλλιτεχνική έκθεση που επιμελήθηκε ο γνωστός και διακεκριμένος εικαστικός και επιμελητής εκθέσεων Μιχαήλ Ρωμανός,  που διοργανώθηκε στην εντυπωσιακή αίθουσα τέχνης του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου στο Κολωνάκι, με τη συμμετοχή της πρωτοποριακής ομάδας καλλιτεχνών “ROMANOS & FRIENDS” που ήταν αφιερωμένη στη Γυναίκα και στη θέση της στη σημερινή κοινωνία.

Στη σημαντική αυτή έκθεση – Art Event, που αποτελεί πρωτότυπη ιδέα project του γνωστού επιμελητή και διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά, συμμετείχε με ένα εντυπωσιακό έργο της η αντιδήμαρχος Αθηναίων και Πρόεδρος του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου, πρώην βουλευτής κυρία Άννα Φιλίνη, η οποία είναι μία εξαίρετη καλλιτέχνις, αποσπώντας πλήθος κολακευτικών κριτικών για την ιδιαίτερη συμμετοχή της και την άρτια απόδοση της θεματολογίας.

Η πρωτοποριακή καλλιτεχνική ομάδα “ROMANOS & FRIENDS” που συμμετείχε στο event, αποτελείται από αριστούχους αποφοίτους της Σχολής Καλών Τεχνών καθώς και άλλων αναγνωρισμένων εργαστηρίων τέχνης, υπό την επιμέλεια και προσωπική επίβλεψη και καθοδήγηση του διακεκριμένου επιμελητή Mιχαήλ Ρωμανού, με σκοπό την προβολή των καλλιτεχνικών τους έργων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με σημαντικότερη δραστηριότητα την εκπροσώπηση της Ελληνικής τέχνης στο διεθνές Φεστιβάλ του παγκοσμίως γνωστού Ιδρύματος “John F. Kennedy Center for the performing Arts”, που πραγματοποιήθηκε πέρυσι με μεγάλη επιτυχία στην Ουάσινγκτον.

Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να δει και να θαυμάσει από κοντά τα εμπευσμένα έργα τέχνης πενήστα εικαστικών καλλιτεχνών, ανάμεσα τους καθηγητές της Σχολής Καλών Τεχνών, ηθοποιοί, ποιητές, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι των ΜΜΕ καθώς και ο γνωστός ακαδημαϊκός καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κύριος Ευάγγελος Μουτσόπουλος.

Όλα τα έργα των καλλιτεχνών προβάλονται από το δημοφιλή ιστότοπο του Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας “Δρώμενα Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης και Πολιτισμού” http://dromenatechnis.blogspot.com

romano2

romano1

romano3

romano4

romano5

romano6

romano7

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer