Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο του Πόρου η Εβδομάδα Αποδήμων, με σημαντικές ομιλίες και τοποθετήσεις.
Ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Αποδήμων
 Ομογένεια
05/08/2013 | 17:29

Προήδρευσαν οι Ευ. Κεκάτος, Αθ. Φωκάς, Ν. Παπαδάτος, Η. Καπογιαννάτος και Αγγ. Χιόνη, ενώ απηύθυναν χαιρετισμό οι Α/Δήμαρχος Ελειού Πρόννων Βασίλης Καμπίτσης, τ. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Απόστολος Αγγούριας, Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, Πρόεδρος του Συλλόγου «Ο Κέφαλος», τ. Δήμαρχος Ελειού Πρόννων Γεράσιμος Μεταξάς και ο Β’ Α/Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φίλιππος Ρασσιάς.
Ο κ. Γ. Γαβριελάτος μίλησε συγκινητικά για τον μετασεισμικό Πόρο, ενώ η Αρχαιολόγος κυρία Παπαφλωράτου παρουσίασε τα αρχαιολογικά ευρήματα που σχετίζονται με την περιοχή του Πόρου.
Επίσης, ο Γ. Μηλιαρέσης , μηχανολόγος, έκανε αναφορά στις Πολυεθνικές Κοινωνίες, ενώ η Α/Περιφερειάρχης περί οικονομικών θεμάτων Τζόγια Γρουζή μίλησε για την Κεφαλονιά του αύριο με προτάσεις και παρουσίαση στοιχείων για την προβολή του νησιού.
Τοποθέτηση έκανε και η δική μας συνεργάτης και παραγωγός του Ionian Galaxy 90, 8 Γιάννα Κουλουμπή, αναφέροντας συγκεκριμένες προτάσεις, κυρίως για την συμμετοχή των νεώτερων γενιών αποδήμων σε δράσεις στο νησί μας, αλλά και το χρέος των Αρχών του τόπου απέναντι στην πρόθεση των Ομογενών να συμβάλουν στην ανάπτυξή του.
Ολοκληρώνοντας, αξίζει να τονιστεί ότι η φετινή Εβδομάδα Αποδήμων ομολογουμένως στέφθηκε με επιτυχία, ενώ η συμμετοχή του κόσμου έδειξε ότι η προσπάθεια για να υπάρχουν γρήγορα και απτά αποτελέσματα οφείλει να συνεχιστεί.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer