Αξίζει να τονιστεί πως από την αρχή που δημιουργήθηκε το πρόβλημα ο Σπύρος Κουνάδης ανέλαβε προσωπικά τη επίλυσή του
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για το νερό στη Θηνιά!
Κοινωνία
04/07/2013 | 17:46

Από χθες το βράδυ ξεκίνησε ξανά η υδροδότηση στα χωριά της Θηνιάς, αφού ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες τόσο στη γεώτρηση όσο και την δεξαμενή. Στη γεώτρηση έγινε αλλαγή αντλίας και στη δεξαμενή καθαρισμός με το πιεστικό. Έτσι, σε συνδυασμό με το νερό που συμπληρώνεται από το Αργοστόλι, αυτή τη στιγμή η υδροδότηση εκτελείται κανονικά.

Επίσης, μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Σπύρο Κουνάδη, μας ενημέρωσε ότι αποφασίστηκε να γίνει αλλαγή και στην αντλία της δεύτερης γεώτρησης που υπάρχει στην περιοχή, η οποία έχει να χρησιμοποιηθεί περί τα τρία χρόνια, ενώ κάποιοι είχαν φροντίσει να τοποθετήσουν σε αυτήν μπάζα. Κάτι τέτοιο πάντως θα λειτουργήσει ευεργετικά για την Θηνιά, η οποία είναι αλήθεια ότι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Σημείωση: Αξίζει να τονιστεί πως από την αρχή που δημιουργήθηκε το πρόβλημα ο Σπύρος Κουνάδης ανέλαβε προσωπικά τη επίλυσή του, ενώ τόνιζε συνεχώς πως το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και κανένα περιστατικό διαμάχης πολίτη και ΔΕΥΑΚ δεν μπορεί να το στερεί από τους κατοίκους.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer