H Κεφαλονιά αποτελεί φέτος τον προορισμό συγκέντρωσης όλων των κατόχων μοτοσυκλέτας Suzuki V-Strom για το διάστημα 26-27-28 Ιουνίου στο πλαίσιο της 9ης Πανελλήνιας Συνάντησης
Οι VStrommers “γκαζάρουν” στην Κεφαλονιά!
Κοινωνία
26/06/2015 | 17:57

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

H Κεφαλονιά αποτελεί φέτος τον προορισμό συγκέντρωσης όλων των κατόχων μοτοσυκλέτας Suzuki V-Strom για το διάστημα 26-27-28 Ιουνίου στο πλαίσιο της 9ης Πανελλήνιας Συνάντησης των VStrommers. Οι “ταξιδιάρες” μηχανές μεγάλου κυβισμού, φορτωμένες με όλες τις αποσκευές των ιδιοκτήτων τους, έκαναν το πρωί της Παρασκευής την εμφάνιση τους στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου, μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων των περαστικών. Η διοργάνωση της συνάντησης γίνεται από τη Λέσχη “V-Strom Hellas Club”, η οποία έχει έδρα το Αιγάλεω, αριθμώντας περίπου 160 μέλη και ακόμα περισσότερα μέσω του Forum της επίσημης ιστοσελίδας του Club (www.vstrom.gr).

Οπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Λέσχης, Γιάννης Τσιούστας στο πλαίσιο της παραμονής τους στην Κεφαλονιά αναμένεται μέχρι το βράδυ να αφιχθούν περίπου 100 (!) μοτοσυκλέτες και περισσότερα από 160 άτομα, τα οποία με αφετηρία το ξενοδοχείο Summery στο Ληξούρι θα κάνουν βόλτα γύρω από τον Αίνο, θα επισκεφθούν τον Καραβόμυλο, το Λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης, το Φανάρι και θα καταλήξουν στον Μακρύ Γιαλό όπου θα πραγματοποιήσουν ένα μεγάλο Beach Party στο Costa-Costa. Μάλιστα, η παρουσία τους στην Κεφαλονιά συνδυάστηκε και με το γάμο ενός μέλους του Club και γι αυτό το λόγο του επιφυλάσσουν ιδιαίτερη… υποδοχή με τις μοτοσυκλέτες τους.

VStrommers (1) VStrommers (2) VStrommers (3) VStrommers (4) VStrommers (5) VStrommers (6) VStrommers (7) VStrommers (9) VStrommers (10) VStrommers (11) VStrommers (12)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer