Την Κυριακή στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου αμέσως μετά την Παρέλαση του βασιλιά Καρνάβαλου
Οι Imam Baildi θα ξεσηκώσουν το Ληξούρι!
Κοινωνία
19/02/2015 | 16:57

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. διοργανώνει συναυλία με τους  Imam Baildi Την Κυριακή  22 Φεβρουαρίου 2015 στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου αμέσως μετά την  Παρέλαση του βασιλιά Καρνάβαλου.

Αν ένα πράγμα σε μαθαίνουν οι περιοδείες είναι να μην κρίνεις τον κόσμο με μια ματιά αλλά να περιμένεις πρώτα την αντίδρασή του αφού πρώτα τον προσεγγίσεις. Και συνήθως αυτή η διαδικασία σε αφήνει με τις πιο όμορφες αναμνήσεις και την επιθυμία να ξαναγυρίσεις”.

Λύσανδρος & Ορέστης Φαληρέας

Μετά από ένα χειμώνα στην Αθήνα με πρόβες αλλά και ιδιαίτερα επιτυχημένες εμφανίσεις οι Imam Baildi κατέληξαν σε ένα ολόφρεσκο νέο πρόγραμμα, και ξεκίνησαν την καινούρια εξόρμηση τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με δεκάδες σταθμούς.

Οι Imam Baildi ξεκίνησαν όταν οι αδελφοί Ορέστης και Λύσανδρος Φαληρέας άρχισαν να πειραματίζονται με remix από ελληνικά κομμάτια των δεκαετιών του ’40, ’50 και ΄60. Οι Imam Baildi αντλούν υλικό από το παρελθόν και καταφέρνουν να φέρουν αυθεντικές εκτελέσεις στο σήμερα διατηρώντας, ωστόσο, όλη τη συγκίνηση του πρώτου ακούσματος. Πολυαγαπημένα remix όπως το «Αργοσβήνεις Μόνη» και η «Μουρμούρα», αλλά και τρεις αυθεντικές συνθέσεις ανήκουν στο ρεπερτόριο τους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΑΜΕΣΩΣ  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ

(Σε περίπτωση βροχής η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο  Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου).

Σας Περιμένουμε!!!

Για την Καρναβαλική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Άγγελος Κωνσταντάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer