Μια λίστα που κάθε γυναίκα πρέπει να αποστηθίσει
Οι 10… εντολές των αντρών προς τις γυναίκες τον μήνα του Μουντιάλ!
Κοινωνία
15/06/2014 | 12:01

Σίγουρα σκοπεύεις να λιώσεις ατελείωτες ώρες μπροστά στην τηλεόραση και να παρακολουθείς τους αγώνες του Παγκοσμιου, όμως τι γίνεται με τη σύντροφό σου που μάλλον δεν θα θέλει να το δει και θα κάνει τα παντα για να σε ενοχλήσει σε μια τέτοια… ιερή στιγμή; Δώστε της την παρακάτω λίστα με τις 10 αντρικές εντολές του Mundial και ήλπιζε να τηρήσει κάτι από όλα αυτά!

1. Η μεγάλη τηλεόραση που βρίσκεται στο σπίτι είναι δική μας. Η μικρή, στην κρεβατοκάμαρα, είναι όλη δική σας. Ούτε κουβέντα για το αντίστροφο.

2. Καμιά συζήτηση που δεν αφορά τα τεκταινόμενα στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα διεξάγεται πριν, μετά και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Εξαιρείται ο χρόνος των διαφημιστικών και του ημιχρόνου, υπό την προϋπόθεση ότι είμαστε ευχαριστημένοι με το σκορ.

3. Η χρήση του τηλεκοντρόλ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ απαγορεύεται ρητά. Κάθε επαφή με τη συγκεκριμένη συσκευή, οποιοδήποτε βλέμμα επιθυμίας προς αυτό και γενικότερα οποιαδήποτε ενέργεια εις βάρος της ανεμπόδιστης τηλεθέασης των αγώνων θα τιμωρείται.

4. Κατά τη διάρκεια των ματς δεν θα βλέπουμε, δεν θα ακούμε και δεν θα μιλάμε για τίποτα άλλο πέραν των όσων διαδραματίζονται στην οθόνη, εκτός κι αν μας τέλειωσε το ποτό ή το φαγητό. Αν έχετε την απαίτηση να σας ακούσουμε, να σηκώσουμε το τηλέφωνο, να ανοίξουμε την πόρτα ή να δούμε αν το μωρό έπεσε από το μπαλκόνι, μάλλον δεν είστε καλά.

5. Αν αποφασίσετε πως το να σταθείτε γυμνές μπροστά στην ΤV μπορεί να είναι καλή ιδέα σκεφτείτε την περίπτωση να χρειαστεί να περάσετε τις υπόλοιπες ώρες της αναμετάδοσης κλειδωμένες στο μπαλκόνι. Χωρίς ρούχα φυσικά.

6. Αντίθετα, άριστη ιδέα θα ήταν να υπάρχουν πάντα στο ψυγείο όχι λιγότερες από δύο εξάδες μπίρες και μια ικανοποιητική ποικιλία σνακ.

7. Προειδοποίηση. Αν διαπιστώσετε ότι εμφανίζουμε συμπτώματα άγχους την ώρα που κάποια από τις ομάδες που υποστηρίζουμε χάνει, μην κάνετε καμιά απόπειρα να μας καθησυχάσετε με φράσεις του τύπου «χαλάρωσε, ένα παιχνίδι είναι». Για τις λεπτομέρειες θα σας ενημερώσει δικηγόρος.

8. Οποιαδήποτε κοινωνική υποχρέωση και εκδήλωση μετατίθεται για μετά τα μέσα Ιουλίου. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που φίλος μας καλεί στο σπίτι του για να δούμε τον αγώνα.

9. Οι αθλητικές εκπομπές με τα highlights κάθε αγωνιστικής ημέρας είναι εξίσου σημαντικές με τους αγώνες. Αυτό σημαίνει πως απαιτήσεις του στυλ «μα, αυτό το έχεις ξαναδεί, δεν αλλάζεις κανάλι;» θεωρούνται εξ ορισμού άτοπες.

10. Ούτε να διανοηθείτε να ξεστομίσετε τη φράση «Ευτυχώς που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια». Απλά υπενθυμίζουμε ότι έπειτα από την τελετή λήξης του Μουντιάλ, ακολουθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ο Champions League, το Europa League, το ελληνικό, το ιταλικό, το αγγλικό, το γερμανικό και το ισπανικό πρωτάθλημα…

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer