Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς καλεί όλους μας, στις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στην διάρκεια των εκδηλώσεων στο Ληξουριώτικο Καρναβάλι
Οι συναυλίες του Ληξουριώτικου Καρναβαλιού (βίντεο)
Κοινωνία
06/02/2015 | 16:57

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς καλεί όλους μας, στις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στην διάρκεια των εκδηλώσεων στο Ληξουριώτικο Καρναβάλι:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/2 Ώρα 8:30μμ Ρεμπέτικη Λαϊκή βραδιά με τη Λένα Αλκαίου και το συγκρότημα της στο εξοχικό κέντρο ΑΠΟΛΑΥΣΗ στου Μουρελάτου. Η βαθιά της γνώση και η ιδιόμορφη φωνή της είναι εγγυητές της ποιότητας, της αισθητικής αλλά και της διασκέδασης που υπόσχεται αυτή η μουσική βραδιά, φόρος τιμής στο Ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι. Η κυρία Λένα Αλκαίου συνοδεύεται από σπουδαίους και σημαντικούς μουσικούς Α΄ Εθνικής κατηγορίας. Συμβολική τιμή εισόδου 3 Ευρώ! Κρασί, ξηροί καρποί δωρεάν!

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/2 Ώρα 8:30μμ. Έχω απόψε ραντεβού……. με την Ελληνική τζαζ. Ένα ραντεβού με τραγούδια που έγραψαν ιστορία, δίνουν ο Θάνος Πολύδωρας και η Μαρία Κανελλοπούλου στο Ληξουριώτικο Καρναβάλι. Από τον Κώστα Γιαννίδη μέχρι τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και από τον Μιχάλη Σουγιούλ μέχρι τον Μίμη Πλέσσα. Τραγουδάμε, θυμόμαστε και ξετυλίγουμε τη διαδρομή της Ελληνικής τζαζ. Στο πιάνο θα είναι ο χαρισματικός Γιώργος Τσοκάνης και όλα αυτά θα γίνουν στο εξοχικό κέντρο ΑΠΟΛΑΥΣΗ του Μουρελάτου. Συμβολική τιμή εισόδου 3 Ευρώ κρασί, ξηροί καρποί, δωρεάν!

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/2 Ώρα 4.30 μμ Μεγάλη συναυλία από τους υπέροχους Imam Baildi, για ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι που θα μας μεταφέρει μαγικά σε ακρογιαλιές και δειλινά!

Για την Καρναβαλική Οργανωτική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε.

Άγγελος Κωνσταντάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer