Το e-kefalonia.net φέρνει στο φως όλα τα στοιχεία για το καράβι – φάντασμα και όλο το φορτίο που αναστάτωσε τις λιμενικές αρχές της Κεφαλονιάς.
Οι πρώτες πληροφορίες για την υπόθεση με τα λαθραία τσιγάρα…
Κοινωνία
06/07/2013 | 09:55

Μετά την μεγάλη και πετυχημένη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος με την κατάσχεση τεράστιου φορτίου (πληροφορίες μιλούν για 7000 κούτες) λαθραίων τσιγάρων ανοιχτά της Κεφαλλονιάς τα ξημερώματα της Τετάρτης, έχουν αρχίσει σιγά σιγά να έρχονται στο φως κάποιες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση.
Καταρχάς ξεκαθάρισε το τοπίο για το πόσα άτομα συνελήφθησαν. Οχτώ άτομα ουκρανικής καταγωγής ήταν πάνω στο πλοίο, ενώ άλλα δύο ήταν στο φουσκωτό σκάφος, ένας Έλληνας και ένας Λιβανέζος. Το Λιμεναρχείο της Ιθάκης ήταν εκείνο που ανέλαβε την σύλληψη και μεταφορά του φουσκωτού στο Λιμάνι του Αργοστολίου, ενώ οι Λιμενικοί της Κεφαλλονιάς, σε συνεργασία με ομάδα από την Πάτρα κατάφεραν να προσεγγίσουν και να επιβιβαστούν μετά από επικίνδυνη καταδίωξη και αρκετούς πυροβολισμούς στο πλοίο.
Μέχρι στιγμής η προανάκριση δεν έχει αποδώσει καρπούς, τουλάχιστον όχι τόσους όσους θα ξετυλίξουν το κουβάρι της όλης υπόθεσης, ενώ λογικά καταλαβαίνει κανείς ότι το βάρος έχει πέσει στον Έλληνα συλληφθέντα. Κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα τις Αρχές είναι το ακριβές σημείο της μεταφοράς των τσιγάρων. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες, ενώ γίνεται προσπάθεια από τους Λιμενικούς να αλιεύσουν στοιχεία από το GPS.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το μεσημέρι οι συλληφθέντες αναμενόταν να οδηγηθούν στην Εισαγγελία, ενώ στην Κεφαλλονιά βρίσκεται και ειδικό κλιμάκιο από τον Πειραιά, το οποίο συμβάλλει στην έρευνα της υπόθεσης.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer