Ο Δήμος Πειραιά προσκάλεσε το χορευτικό τμήμα της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά σε εκδήλωση στο 1ο Λύκειο Καλλίπολης
Οι Πειραιώτες έκαναν Κούλουμα με την Αδελφότητα Κεφαλλήνων Πειραιά
Πολιτισμός
17/03/2016 | 17:29

Την Καθαρά Δευτέρα, ο Δήμος Πειραιά προσκάλεσε το χορευτικό τμήμα της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά σε εκδήλωση που θα λάμβανε χώρα στην Φρεαττύδα. Δυστυχώς, ο καιρός δεν ήταν με το μέρος μας καθώς από το προηγούμενο βράδυ έβρεχε καταρρακτωδώς. Ωστόσο, αυτό δεν σταμάτησε ούτε τον Δήμο αλλά ούτε κι εμάς από το να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση. Έτσι, η γιορτή μεταφέρθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ο Λυκείου Καλλίπολης.  Η εκδήλωση ξεκίνησε με την Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά, ενώ εκτός από την Αδελφότητα καλεσμένος ήταν και ο  Σύλλογος  Κρητών Πειραιά «ΟΜΟΝΟΙΑ».

Το χορευτικό τμήμα της Αδελφότητας  έκανε εντυπωσιακή είσοδο καθώς εισήλθε τραγουδώντας  και χορεύοντας γνωστό παραδοσιακό καλαματιανό ενώ συνέχισε με Μέρμηγκα, Ρόιδο, Διβαράτικο και έκλεισε με τον Κεφαλλονίτικο Μπάλο. Έπειτα, ακολούθησε το χορευτικό των Κρητών. Η εκδήλωση τελείωσε και με τα δυο χορευτικά να σέρνουν το χορό ενώ έξω από την αίθουσα εκδηλώσεων υπήρχε  μπουφέ με Σαρακοστιανά εδέσματα.

Το χορευτικό συγκρότημα  της Αδελφότητας συνόδευσαν η Πρόεδρος  του Συλλόγου κ. Μαριολένη Νεοφύτου, ο Ταμίας κ. Γεράσιμος  Αγγελετάκης  και η Έφορος  κ. Δήμητρα Βαλλιανάτου.

Καλή Σαρακοστή σε όλους!

Κατερίνα Ματέρη

adelfothta (2) adelfothta (3) adelfothta (4) adelfothta (5) adelfothta (6)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer