Η επίσκεψη δεν έχει μόνο συμβολικό χαρακτήρα καθώς ο σκοπός είναι να προσφέρουμε μερική κάλυψη των αναγκών των πληγέντων σε συνεννόηση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Οι Οικολόγοι Πράσινοι στο Ληξούρι
Πολιτική
15/02/2014 | 17:44

Σε επικοινωνία με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ η κ. Μαρία Σούμπαση ως Σύμβουλος σε θέματα υγείας των Οικολόγων Πράσινων, ανήγγειλε την επίσκεψη στο Ληξούρι στις  16/2 του κλιμακίου των  Οικολόγων Πράσινων που αποτελείται από μέλη του Ευρωψηφοδελτίου κ. Βαγγέλη Πισσία , Κωνσταντίνα Κοσμίδου την εκπρόσωπο τύπου Μάγκυ Δούση και Αγγελο Τρωιάνο όπου θα όλοι μαζί θα συμπαρασταθούν στους πληγέντες, θα επισκεφτούν το νοσοκομείο της περιοχής και θα καταγράψουν πιθανές ανάγκες των πολιτών. Η επίσκεψη δεν έχει μόνο συμβολικό χαρακτήρα καθώς ο σκοπός είναι να προσφέρουμε μερική κάλυψη των αναγκών των πληγέντων σε συνεννόηση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση .

Στην συνέντευξη της η κ. Μαρία Σούμπαση εξέφρασε ότι υπάρχει αμέριστη συμπαράσταση στις δύσκολες στιγμές που περνάν οι πολίτες, τόνισε το πόσο  η ύπαρξη των νοσοκομείου στην περιοχή Ληξουρίου αποδείχτηκε  βαρύνουσας και ζωτικής σημασίας στις ανάγκες των πληγέντων και κατά πόσο αυτό πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν στο κεντρικό σχεδιασμό ως προς την αντιμετώπιση των υγειονομικών αναγκών των νησιωτικών περιοχών και ιδιαίτερα στην περιοχή του Ιονίου. Έθεσε το θέμα της αλλαγής πολιτικής στο θέμα αποψίλωσης των Μονάδων Υγείας του ΕΟΠΥΥ,  που χωρίς  κεντρικό σχεδιασμό στερεί από ιατρική φροντίδα ακόμη και τους ασφαλισμένους. Η αλληλεγγύη των πολιτών είναι αποδεδειγμένα πια στην σωστή διάσταση της ως έννοια, φτάνει αυτό να μην γίνεται εκμεταλλεύσιμο από την ελληνική πολιτεία η οποία οφείλει  να είναι επί της ουσίας αρωγός και πάροχος με την στήριξη του Δημόσιου Συστήματος Υγείας,  βάση των αρχών καθολικής  και χωρίς διακρίσεις πρόσβασης.

2seismos_lhjouri17

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer