Μια νέα δημοτική κίνηση από νέους έκανε τη παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σαρώνει. Τι γράφει η πρώτη ανακοίνωση στο facebook.
Οι νέοι μπαίνουν μπροστά!
Πολιτική
15/01/2013 | 21:22

Η ομάδα “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ“ αποτελεί το πρώτο βήμα κυρίως ενημέρωσης για την κίνηση μιας ομάδας νέων ανθρώπων που μοναδικός τους στόχος είναι να δουν το νησί τους εκεί που πραγματικά του αξίζει.
Η αφορμή για τη συγκεκριμένη ενασχόληση είναι η διαπίστωση ότι η μεγαλύτερη τιμωρία του να μην ασχολείται κανείς με τα κοινά είναι να κυβερνάται από αυτούς που δε του αξίζουν.
Η σελίδα αυτή που φιλοξενεί τη συγκεκριμένη κίνηση δεν δημιουργήθηκε ούτε για καταγραφή προσώπων αλλά ούτε και σαν χώρος μεταφοράς των όποιων διαφορών πιθανώς να υπάρχουν μεταξύ ανθρώπων που ασχολούνται ήδη με τα κοινά.
Για το παραπάνω λόγο είναι αυτονόητο ότι οι προσκλήσεις που έχουν ήδη αποσταλεί και αυτές που πρόκειται να αποσταλούν έχουν χαρακτήρα ενημερωτικό της κίνησης και είναι εντελώς προαιρετικές και ως εκ τούτου ο καθείς είναι ελεύθερος να αποχωρήσει αν νιώθει ότι κάτι τον ενοχλεί.
Ευχαριστώ.
Υ.Γ Πολύ σύντομα που θα γίνουν γνωστά η λογική ,οι στόχοι και το όραμα που συνοδεύει το εγχείρημα αυτό πιστεύω ότι δε θα υπάρχουν προσκλήσεις αλλά αποδοχές αιτημάτων.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer