Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 9η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Οι λιμενικοί έκαναν τον απολογισμό τους
Κοινωνία
28/10/2014 | 17:36

Την  Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014  και ώρα 12:00  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  η 9η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς και Ιθάκης, στο Ξενοδοχείο «Λιμανάκι», στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο διοικητής της ΑΕΝ Ιονίων Νήσων Πλοίαρχος Λ.Σ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης, ο Λιμενάρχης Κεφαλονιάς Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗΣ Γεώργιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Κεφαλονιάς & Ιθάκης κ. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος, ο γραμματέας της Ένωσης προσωπικού Πυροσβεστικών υπαλλήλων δυτικής Ελλάδος & Ιονίων Νήσων κ. ΓΟΝΤΙΚΑΣ Νικόλαος και κυρίως πλήθος συναδέλφων.

Βασικό μήνυμα της εισήγησης του προέδρου και θέση της ένωσης μας ήταν ο πρωταρχικός ρόλος και η σημασία που πρέπει να δοθεί , κατά την οργανωτική αλλαγή της Υπηρεσίας και τον εκσυγχρονισμό που αυτή την περίοδο επιχειρείται, στην ψυχή  του Λιμενικού Σώματος, που δεν είναι άλλη από τα στελέχη του.

Μετά την έγκριση του Διοικητικού και του Οικονομικού Απολογισμού μας, διατυπώθηκαν απόψεις για τα θεσμικά ζητήματα που απασχολούν τα μέλη μας και έγινε ενημέρωση για την διαδικασία κατάθεσης αγωγών για τις περικοπές των μισθών μας, μετά την δικαίωση μας από το Σ.τ.Ε. Με το  πέρας  των  εργασιών  της Γενικής Συνέλευσης παρατέθηκε  γεύμα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ Σπυρίδων                  ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ Γεράσιμος

limenikoi (2) limenikoi (3) limenikoi (4)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer