Την Κυριακή το πρωί ο σύλλογος των εν πάτραις Κεφαλλήνων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα παρουσία 250 και πλέον συμπατριωτών μας.
Οι Κεφαλλονίτες της Πάτρας έκοψαν την Πίτα τους
Κοινωνία
15/01/2017 | 16:38

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 το πρωί ο σύλλογος των εν πάτραις Κεφαλλήνων στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων του έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα παρουσία 250 και πλέον συμπατριωτών μας.

Την τελετή τέλεσε ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος Στελλάτος, γεννηθείς εις Καμπιτσάτα Κεφαλληνίας, ενώ τα κάλαντα έψαλε ο ιεροψάλτης Σπύρος Κασπίρης.

Στην ομιλία του ο Θεοφιλέστατος κ. Χρύσανθος συνεχάρη το διοικητικό και εκκλησιαστικό συμβούλιο των εν πάτραις Κεφαλλήνων για την οργάνωση της εκδηλώσεως αλλά και για την εν γένει παρουσία τους στην πόλη των Πατρών. Τόνισε ο’τι οι Κεφαλλήνες όπου και αν ευρίσκονται δεν λησμονούν τα Άγια χώματα της γενέτειρας τους και φυσικά πάντα την σκέψη και την καρδιά τους την έχουν στραμμένη στα Ομαλά εκεί που ευρίσκεται το άφθαρτο και Ιερό Λείψανο του προστάτου του νησιού, του Αγίου Γερασίμου. Φυσικά και δεν ξέχασε να κάνει ειδική μνεία στον «πληγωμένο» από τους σεισμούς Ιερό Ναό Αγίου Γεράσιμου Πάτρας, με την ευχή σύντομα να ανοικοδομηθεί και να ξαναλειτουργήσει.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Πάτρα έχει πάνω από 22.000 Κεφαλλονίτες που ζουν και εργάζονται μόνιμα εκεί. Θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του συλλόγου Τζόγια Καππάτου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer