Με επίσκεψη και δείπνο στο σύλλογο «ΚΕΦΑΛΟ» αποχαιρέτησαν τη Νέα Υόρκη τα παλικάρια των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς
Οι εύζωνοι της Προεδρικής Φρουράς με τους Κεφαλονίτες της Νέας Υόρκης
 Ομογένεια
10/04/2014 | 20:32

Με επίσκεψη και δείπνο στο σύλλογο «ΚΕΦΑΛΟ» αποχαιρέτησαν τη Νέα Υόρκη την Τρίτη 1η Απριλίου το βράδυ τα παλικάρια των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς.

Ως γνωστό το 24μελές άγημα των Ευζώνων έλαβε μέρος στην παρέλαση της Πέμπτης Λεωφόρου και γενικά στις πανηγυρικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας. Αναχώρησαν για Αθήνα την επόμενη μέρα, Τετάρτη 2 Απριλίου.

Στο δείπνο αυτό μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο στρατηγός κ. Φραγκούλης Σ. Φράγκος πρώην Αρχηγός τού Γενικού Επιτελείου Στρατού και Υπουργός Εθνικής Αμύνης στη κυβέρνηση τού κ. Πικραμένου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων κ. Ηλίας Τσεκερίδης, ο Γενικός Γραμματέας της κ. Πέτρος Γαλάτουλας πού ήταν και ο υπεύθυνος της φετινής παρέλασης, η κα Ελένη Ψαρά, συνυπεύθυνη της παρέλασης και άλλες προσωπικότητες της εδώ Ομογένειας. Σχεδόν σύσσωμο και το Δ. Σ. τού συλλόγου. Τα φαγητά και γλυκά ήταν όλα προσφορές Ελληνικών εστιατορίων, φίλων τού συλλόγου. Τούς ευχαριστούμε.

Κατά τη διάρκεια τού δείπνου αυτού ο πρόεδρος τού συλλόγου Νίκος Αλυσανδράτος έδωσε ως δώρο στον στρατηγό κ. Φράγκο, στον επικεφαλής των Ευζώνων και στον κ. Τσεκερίδη από ένα βιβλίο για τον Άγιο Γεράσιμο και ένα λεύκωμα αφιερωμένο στα 40 χρόνια απο την ίδρυση τού συλλόγου. Τα ιδία παρέδωσε στους συνοδούς της Προεδρικής Φρουράς για να τα παραδώσουν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Κάρολο Παπούλια. Λίγο μετά τα μεσάνυκτα η ωραία αυτή σύναξη τελείωσε με τούς ανθρώπους τού συλλόγου να εύχονται στο στρατηγό και στα μέλη της Προεδρικής Φρουράς « καλό ταξίδι και στο επανειδήν».

kefalos2 kefalos3

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer