Χριστουγεννιάτικες ιστορίες, αντίστροφη μέτρηση, ξωτικά και εορταστικές συνταγές. Αυτές οι εφαρμογές θα φέρουν στο κινητό σου.. τα Χριστούγεννα!
Οι εφαρμογές που φέρνουν στο κινητό σου τα Χριστούγεννα
Life
04/12/2014 | 20:42

Αν τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη σας γιορτή τότε αυτές οι εφαρμογές θα σας ξετρελάνουν. Αν πάλι δεν έχετε μπει ακόμα στο κλίμα των εορτών αυτές οι εφαρμογές είναι αυτό που χρειάζεστε, αφού θα σας βάλουν στο κλίμα για τα καλά. Όπως και να’ χει αυτές οι εφαρμογές θα φέρουν τα Χριστούγεννα στο κινητό σας!

Sleeps to Christmas 2

Πόσες μέρες απομένουν για τα Χριστούγεννα; Αν δε κρατιέσαι μέχρι να έρθουν και θέλεις να μετράς τις μέρες..αυτή η εφαρμογή κάνει την αντίστροφη μέτρηση για σένα!

Santa’s Magic Phone Call & Text

Αν τα παιδιά σου σε ρωτάνε συνεχώς για το που είναι ο Άγιος Βασίλης και πότε θα έρθει και σε έχουν τρελάνει…Να η λύση! Δώσε στα παιδιά σου να καλέσουν από το κινητό σου τον Άγιο, αφού με αυτή την εφαρμογή θα μπορεί να «επικοινωνεί» οποιαδήποτε στιγμή με τον Άγιο.

Best Christmas Stories

Αυτή η εφαρμογή έχει συγκεντρώσει για σένα τις ωραιότερες χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Κι εσύ τις έχεις συγκεντρωμένες στο κινητό σου αντί να ψάχνεις από εδώ και από κει για χριστουγεννιάτικα βιβλία.

ElfYourself

Η αστεία εφαρμογή σε μεταμορφώνει σε ξωτικό του Άγιου Βασίλη. Απλά προσάρμοσε τη φωτογραφία σου στα διάφορα πορτραίτα και ντύσου ξωτικό!

Yummy Christmas

Όλοι περιμένουμε πως και πως για τις λιχουδιές των εορτών. Αυτή η εφαρμογή σου δίνει εύκολες οδηγίες για νόστιμες συνταγές. Όσα χρειάζεσαι για το πιο χριστουγεννιάτικο μενού!

 

xmas_mobile

Πηγή: Thetoc

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer