Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας ο Λιμενάρχης κ. Καλιτσουνάκης παρέθεσε λιτή δεξίωση στο γνωστό καφέ Dash στο λιμάνι του Αργοστολίου.
Οι Ευχές του Λιμενάρχη στη σημερινή γιορτή του Αγ. Νικόλα
Κοινωνία
06/12/2015 | 18:43

Της Γιάννας Κουλουμπή

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας ο Λιμενάρχης κ. Καλιτσουνάκης παρέθεσε λιτή δεξίωση στο γνωστό καφέ Dash στο λιμάνι του Αργοστολίου. Το παρών έδωσαν ο Μητροπολίτης κ. Δημήτριος, ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Λευκαδίτης, καθηγητές και οι σπουδαστές της σχολής ΑΕΝ Ιονίων Νήσων, μέλη του συλλόγου ναυτικών «Νίκος Καββαδίας» κ.α.
Ο Λιμενάρχης στο σύντομο χαιρετισμό καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους, ευχήθηκε χρόνια πολλά και «καλές θάλασσες» σε όλους του ναυτικούς μας.
Αξίζει:  Να αναφερθεί ότι ο Δεσπότης χαιρέτισε έναν προς ένα τους σπουδαστές της σχολής καθώς είχε ένα εγκάρδιο χαιρετισμό με τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση.
Αξίζει2: Άξια οικοδεσπότης η πανέμορφη Πόπη Ταραζή του Dash καφέ.

agios-nikolas-limeniko agios-nikolas-limeniko-1 agios-nikolas-limeniko-2 agios-nikolas-limeniko-3 agios-nikolas-limeniko-4 agios-nikolas-limeniko-5 agios-nikolas-limeniko-6 agios-nikolas-limeniko-7 agios-nikolas-limeniko-9 agios-nikolas-limeniko-10 agios-nikolas-limeniko-11 agios-nikolas-limeniko-12

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer