Όλες οι εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει η ΚΕΔΗΚΕ
Οι εκδηλώσεις του τριημέρου 16-17-18 Ιουλίου
Πολιτισμός
15/07/2016 | 19:20

ΛΗΞΟΥΡΙ Σάββατο 16 Ιουλίου. Κεντρική πλατεία Ληξουρίου ώρα 9:00 μ.μ.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Χωροπούλα» μας κρατάει συντροφιά με παραδοσιακούς χορούς

Ελειός Πρόννοι, ΣΚΑΛΑ Σάββατο 16 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου ώρα : 8.30μμ 10ο Παιδικό Εφηβικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών. Διοργάνωση Π.Σ. Πηνελόπη

Ελειός –Πρόννοι, ΒΑΛΕΡΙΑΝΟ Κυριακή 17 Ιουλίου

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.& ο Σύλλογος Απανταχού Βαλεριαναίων «Το Κορώνι»

διοργανώνουν τα ΦΩΚΕΙΑ 2016. Αγώνας Δρόμου 8.200μ.,¨Ο Γύρος του Ελειού¨,

ώρα εκκίνησης: 6.30μ.μ. Αφετηρία & Τερματισμός στην Πλατεία « Ιωάννης Φωκάς»,

καθώς επίσης και διαδρομή 60 μ. για παιδιά ηλικίας 3-6 ετών.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. Τηλ. 26710.25600. Μετά θα ακολουθήσει

μουσικό πρόγραμμα.

Πύλαρος, ΑΓ. ΕΥΦΗΜΙΑ Κυριακή 17 Ιουλίου ώρα: 9.30μμ Μουσικός περίπατος στην παραλία με κεφαλονίτικες καντάδες & αριέττες από Κεφαλονίτες κανταδόρους.

Ελειός Πρόννοι, ΠΟΡΟΣ Κυριακή 17 Ιουλίου στο  Λιμάνι  του  Πόρου από  τις  8.00μμ.                     Ο  Πολιτιστικός  Σύλλογος  Πόρου  «Ο  ΠΡΟΝΗΣΟΣ»  διοργανώνει   την ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ  ΣΑΡΔΕΛΑΣ με  πολλή  σαρδέλα,  κρασί,  μουσική και  πολύ  χορό!

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, Δευτέρα 18 Ιουλίου στον Φοινικόδρομο μπροστά από τον Οίκο Ναύτου ώρα: 9.30μμ. Οι Quadraphonic θα παρουσιάσουν, το έργο τους με τίτλο “Του έρωτα ηχοχρώματα”. Μια μουσική περιπλάνηση από τα παραδοσιακά μας μελίσματα, ως τις ρεμπέτικες μελωδίες του Μάρκου και του Τσιτσάνη μέχρι και τον αστείρευτο μουσικό κόσμο του Μάνου Χατζιδάκι. Οι Quadraphonic αποτελούνται από την Νεφέλη Παπαχαρίση στο τσέλο, την Αλίκη Πατσέλλη στο φλάουτο, την Άννυ Φασσέα με την γλυκιά φωνή της και τον Ορέστη Μπίλιο στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις.

Αργοστόλι, ΔΙΛΙΝΑΤΑ Δευτέρα 18 Ιουλίου στην Κεντρική πλατεία στις 9:00μμ, η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. & η Τ.Κ. Διλινάτων προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους να διασκεδάσουν με παράσταση Καραγκιόζη από τον Αλέξανδρο Μελισσηνό.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer