Το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου πραγματοποίησε τρεις εκδηλώσεις, όπως πάντα με σεβασμό στην παράδοση, υψηλή αισθητική και πνεύμα συνεργασίας με την πολιτεία και τους φορείς
Οι εκδηλώσεις του Λυκείου Ελληνίδων για τις Απόκριες
Πολιτισμός
09/03/2017 | 13:21

Την περίοδο των Απόκρεω το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου πραγματοποίησε τρεις εκδηλώσεις, όπως πάντα με σεβασμό στην παράδοση, υψηλή αισθητική και πνεύμα συνεργασίας με την πολιτεία και τους φορείς.

  1. 2.2017. Την Τσικνοπέμπτη με ομάδα 30 ατόμων μεταμφιεσμένων, μεικτή (ενήλικες και έφηβοι) σε συνεργασία με την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. συμμετείχε σε χορευτικό πρόγραμμα στην Πλατεία Καμπάνας.
  2. 2.2017. Με ομάδα 150 και πλέον χορευτών, μελών και φίλων του Λ.Ε.Α. μεταμφιεσμένων, συμμετείχε στη νυχτερινή παρέλαση μετά από πρόσκληση της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. Θέμα της κομπανίας αυτής : «…Ο μυστικός Θίασος…»
  3. 2.2016. Στο κέντρο Capitol πραγματοποίησε τον παραδοσιακό αποκριάτικό χορό του με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από περίπου 80 χορευτές μεταμφιεσμένους, με εκλεκτή μουσική (D.J. Γ. Κλωνής) και πλούσια λαχειοφόρο αγορά. Οι τραγουδιστές Σπ. Καραβιώτης και Γερ. Γαβριελάτος που τίμησαν το χορό με την παρουσία τους, μαζί με άλλους εκλεκτούς κανταδόρους του Αργοστολίου που ήταν παρόντες (Στελλάτος Γ., Χέλμης Χρ. Παγουλάτος Γερ., Αμούργης Κ., Κοψαχείλης Π.) τραγούδησαν αγαπημένα κομμάτια που ξεσήκωσαν το κοινό. Το γλέντι αμείωτο κράτησε ως της 3 το πρωί της επόμενης ημέρας και έληξε με το συμβολικό «κάψιμο της Μάσκας», και την ευχή από όλους, πάντα να μπορεί να γίνεται ο Χορός αυτός.

Το Λύκειο των Ελληνίδων, ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του  και εύχεται σε όλους Καλή Σαρακοστή.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΣΧΟΝΑ – ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer