Θεωρούμε υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε θερμά για την συμπαράσταση τον Σύλλογο Κυριών Γερακίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γερακίου, την εκκλησία του χωριού.
Οι Γερακίτες κοντά στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς
Κοινωνία
14/02/2014 | 09:56

Ο αλτρουΪσμός και η αλληλεγγύη αυτές οι ηθικές αρχές που δηλώνουν  την ανιδιοτελή μέριμνα για τους άλλους είναι  δυσνόητες έννοιες για πολλούς όχι όμως και για τους Γερακίτες όπου έμπρακτα απέδειξαν ότι συμπαραστέκονται στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς και ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γερακίου  για βοήθεια στην σεισμόπληκτη περιοχή.
Τα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής θαυμαστά γιατί ο τόπος μας είναι μικρός και οι εποχές δύσκολες.

2640 μπουκάλια νερό 1,5 lt
1270 κουτιά γάλα Νουνού
360 πακέτα ζυμαρικά
33  κιβώτια κρουασάν
5  κιβώτια φρυγανιές μεγάλες
32 κουβέρτες και  ρούχα παιδικά.

Σε μικρότερες ποσότητες διάφορες κονσέρβες, χυμοί, λάδι, όσπρια, καφέ, ζάχαρη, μπισκότα και σοκολάτες.

Θεωρούμε υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε θερμά για την συμπαράσταση τον Σύλλογο Κυριών Γερακίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γερακίου, την εκκλησία του χωριού μας , το μέλος του συλλόγου μας κ. Παναγιώτη Δρούσια ,τον κ. Γιώργο Κούρλα του Αναστασίου όπου μετέφερε δωρεάν τα πράγματα  έως Αθήνα και το πρακτορείο «Λυκούδης» όπου θα τα μεταφέρει από Αθήνα έως  Κεφαλονιά και φυσικά όλους τους Γερακίτες όπου βοήθησαν αγόγγυστα όπως και σε κάθε κάλεσμα που τους έχουμε κάνει έως τώρα.
Η βοήθεια μας μικρή, η αγκαλιά μας μεγάλη  η σκέψη μας και οι προσευχές μας μαζί τους.

Χρήστος Μπαλαμπάνος
Πρόεδρος Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γερακίου

gerakites_lakwnias1 gerakites_lakwnias2 gerakites_lakwnias3 gerakites_lakwnias4 gerakites_lakwnias5 gerakites_lakwnias6 gerakites_lakwnias7 gerakites_lakwnias8 gerakites_lakwnias9 gerakites_lakwnias10

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer