Ψήφο εμπιστοσύνης δίνουν στο νησί τα ξένα ζευγάρια.
Οι Βρετανοί αψηφούν τον Εγκέλαδο και παντρεύονται στην Κεφαλλονιά
Life
27/02/2014 | 18:01

Από την Κέλλυ Φαναριώτη

Ο σεισμός των 6,1 της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 26 Ιανουαρίου στην Κεφαλλονιά αλλά και οι δεκάδες μετασεισμοί που ακολούθησαν, δε πτοούν τους Βρετανούς μελλόνυμφους που έχουν προγραμματίσει να παντρευτούν εκεί το ερχόμενο καλοκαίρι.  Κι αυτό γιατί όχι μόνο δεν έκαναν καμία απολύτως αλλαγή στις ημερομηνίες του γάμου τους, αλλά δεν υπήρχε ούτε μία ακύρωση από την ημέρα που το μεγαλύτερο νησί των Επτανήσων χτυπήθηκε από τον Εγκέλαδο.  Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, μετά το σεισμό που έπληξε την Κεφαλλονιά.

Οι εικόνες και τα βίντεο από το πολύπαθο νησί που για αρκετό καιρό έκαναν το γύρο του διαδικτύου, δεν στάθηκαν ικανά να μεταπείσουν τους Βρετανούς που συνεχίζουν να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης και μεγάλη οικονομική ανάσα στη Κεφαλλονιά.

Όπως εξηγεί η πρόεδρος της Βρετανικής Κοινότητας στην περιοχή κα. Ντόνα Ο’ Λίρι – Παλημέρη, η οποία διοργανώνει γάμους και τουριστικές εκδηλώσεις Βρετανών και ζει στο Αργοστόλι τα τελευταία 26 χρόνια, δεν έχει γίνει καμία απολύτως ακύρωση μέχρι στιγμής. «Όλοι οι γάμοι που είναι προγραμματισμένοι για τους καλοκαιρινούς μήνες, θα γίνουν κανονικά».  Καθοριστικός παράγοντας, όπως λέει, είναι τόσο η ομορφιά του τόπου, όσο και οι ζεστοί, γενναιόδωροι και φιλικοί κάτοικοι. «Οι τουρίστες λατρεύουν την Κεφαλλονιά επειδή τα έχει όλα. Βουνά, καθαρές θάλασσες, νόστιμο φαγητό και πολύ καλό κρασί. Δεν υπάρχει κάποιος που να ήρθε από μια ξένη χώρα και να μην επισκέφθηκε ξανά και ξανά το νησί», μας λέει.

zeugari_kefalonia

Ο Ζαν και η Άντι.

Εντυπωσιακό είναι δε το γεγονός πως μελλόνυμφοι που ενώ δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ ξανά την Κεφαλλονιά, θα παντρευτούν εκεί το καλοκαίρι. Ένα από τα ζευγάρια αυτά είναι η Νικίτα και ο Άντρεου από το Χαμσαιρ, οι οποίοι προτίμησαν τον συγκεκριμένο τόπο μέσα από τις περιγραφές φίλων και γνωστών. « Ένας συνάδελφος -λάτρης των ελληνικών νησιών μου πρότεινε να αναθέσω στην κα. Παλημέρη τη διοργάνωση του γάμου μου. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια τόσο για εκείνη, όσο και για το νησί. Αποφάσισα λοιπόν με την αρραβωνιαστικιά μου να περάσουμε την πιο όμορφη ημέρα της σχέσης μας εκεί», λέει και εξηγεί πως ένας σεισμός δεν μπορεί να τον αποτρέψει από το να παντρεύει σε ένα τόσο όμορφο μέρος. « Εκείνο που έχω να πω στους κατοίκους του νησιού που πολύ σύντομα θα έχω τη χαρά να γνωρίσω από κοντά, είναι να μένουν θετικοί, ήρεμοι και να είναι υπερήφανοι για το φυσικό κάλλος του τόπου τους», καταλήγει.

zeugari_kefalonia

Ο Άντρεου με την αρραβωνιαστικιά του Νικίτα.

Πηγή: Parapolitika.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer