Συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην τουριστική έκθεση Salon de Vacances 2014
Οι Βέλγοι τουρίστες φέτος έρχονται Κεφαλονιά
Τουρισμός
10/02/2014 | 18:28

Πολύ ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας του περιπτέρου της ΠΙΝ, στην έκθεση  Salon de Vacances 2014, η οποία διεξήχθη στις Βρυξέλλες από τις 6 έως και τις 10 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΤ υπάρχει μεγάλη αύξηση κρατήσεων για την Ελλάδα και για τα Ιόνια Νησιά, όπως αναφέρουν και οι tour operators.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί επισκέπτες  του περιπτέρου της Περιφέρειάς μας, εκδήλωσαν ενδιαφέρον να επιλέξουν φέτος ως προορισμό για τις διακοπές τους την Κεφαλονιά λόγω των σεισμών και να εκφράσουν έτσι την συμπαράστασή τους και την αλληλεγγύη τους, όπως δήλωσαν στους υπευθύνους του περιπτέρου.

Η επισκεψιμότητα της έκθεσης κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με το 2013, γύρω στις 110.000 επισκέπτες.

Διεθνές Ιατρικό Συνέδριο «Βεζάλ» στη Ζάκυνθο

  Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση-παρουσίαση της Ζακύνθου με θέμα το Διεθνές Ιατρικό Συνέδριο «Βεζάλ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Ζάκυνθο το Σεπτέμβριο του 2014.

Την έκθεση επισκέφθηκε  και ο Έλληνας Πρέσβης στο Βέλγιο, κ. Χαλαστάνης Κωνσταντίνος, ο  οποίος υποσχέθηκε μαζί με την Διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Βελγίου, κ.  Ελένη Σκαρβέλη, ότι θα προγραμματίσουν το προσεχές διάστημα εκδηλώσεις προβολής για τη στήριξη της Κεφαλονιάς.

Το περίπτερο της ΠΙΝ στήριξαν οι προϊστάμενοι των Τμημάτων Τουρισμού της ΠΕ Κέρκυρας Γεώργιος Παπαβλασόπουλος και της ΠΕ Λευκάδος Σπυρίδων Ζαμπέλης.

bryjelles

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer