Με επιστολή τους, κατά κύριο λόγο, στην επανεκλεγείσα βουλευτή ζητούν άμεσα τη κάλυψη οργανικών θέσεων στη Κεφαλονιά.
Οι αστυνομικοί υπάλληλοι εκπέμπουν «SOS»
Κοινωνία
22/09/2015 | 20:50

Με επιστολή τους, κατά κύριο λόγο, στην επανεκλεγείσα βουλευτή ζητούν άμεσα τη κάλυψη οργανικών θέσεων στη Κεφαλονιά. Ολόκληρη η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Κάλυψη κενών οργανικών θέσεων ΑΔ Κεφαλληνίας

Η ένωση μας με την παρούσα επιστολή αναφέρεται στην ηγεσία του σώματος και επαναλαμβάνει για άλλη μια φορά  το θέμα των κενών οργανικών θέσεων σε αστυνομικούς υπαλλήλους στην ΑΔ Κεφαλονιάς το  οποίο αρχίζει να ξεπερνά το -40%. Τα προβλήματα που διαιωνίζονται από την έλλειψη προσωπικού  είναι μείζονος σημασίας και έχουν αναφερθεί αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες από την ένωση μας και προς την ηγεσία του σώματος αλλά  και προς  τους εκπροσώπους της πολιτείας . Ενδεικτικά επισημαίνεται ότι ολόκληρα αστυνομικά τμήματα λειτουργούν με τέσσερις και πέντε αστυνομικούς.

Ζητάμε

εν όψη των συμπληρωματικών -έκτακτων μεταθέσεων 2015 να ανοίξουν οι κενές οργανικές θέσεις για την ΑΔ Κεφαλληνίας οι οποίες ορίζονται από την ηγεσία του σώματος τον μήνα Σεπτέμβριο  2015 καθόσον μέχρι σήμερα είναι ο μοναδικός τρόπος για την κάλυψη των κενών θέσεων , πραγματοποιήσιμος και χωρίς κόστος.

Αργοστόλι  21/09/2015

 

 

Ο πρόεδρος                                                                                                 ο γραμματέας

 

 

 

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος                                                                      ΠΑΣΧΑΚΗΣ  Δημήτριος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer