Στο αγώνα που κάνουν οι Καμιναράδες και έχουν συναινέσει "στα λόγια" όλοι οι φορείς του τόπου, σας θέλουμε όλους δίπλα μας με δυναμική και αποφασιστική παρουσία
Οι απανταχού Καμιναράδες είναι αλληλέγγυοι σε κάθε αγώνα που τάσσεται κατά της υποβάθμισης της Παλικής
Κοινωνία
09/01/2017 | 15:47

Ψήφισμα

Το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας,  συντάσσεται με  τις αποφάσεις των φορέων της Παλικής  που είναι αντίθετοι στην χορήγηση αδείας  εγκατάστασης κινητής μονάδας επεξεργασίας αποβλήτων από εκσκαφές κατασκευές και κατεδαφίσεις η οποία αποφασίστηκε από τη Δημοτική Αρχή  να γίνει στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου.

Στην αυριανή ανοιχτή συζήτηση που θα γίνει  στο Ληξούρι  παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Π. Δρακουλόγκωνα, καλούμε όλους τους πολίτες και φορείς της Παλικής να είναι εκεί και να βροντοφωνάξουν “ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ” . Η Παλική έχει αφεθεί στη μοίρα της και στην εγκατάλειψη.

Τα προβλήματα  ήταν αρκετά και με τους πρόσφατους σεισμούς έγιναν πολύ περισσότερα.

Οι αρμόδιοι δεν θέλουν ή δε μπορούν να τα λύσουν.

Αντί να επιλύσουν τα δεκάδες προβλήματα που μαστίζουν την περιοχή μας και έχουν καταστρέψει ουσιαστικά την οικονομική ζωή της, η οποία καθημερινά συρρικνώνετε τα τελευταία χρόνια, την μετατρέπουν σε χωματερή της Κεφαλονιάς

Οι πολίτες της Παλικής πρέπει να ενεργοποιηθούν και να είναι ενωμένοι σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται  γιατί έτσι μόνο μπορούν να επιβάλλουν λύση στα λιμνάζοντα προβλήματα του τόπου.

Καλούμε αύριο τον κ. Δρακουλόγκωνα  να ανακαλέσει την απαράδεκτη και παράτυπη απόφαση και επιτέλους να συνδράμει ώστε να δρομολογηθούν άμεσα λύσεις στα λιμνάζοντα προβλήματα της περιοχής, ένα από τα οποία είναι και η αναίρεση της απόφασης για την εγκατάσταση των «τεράτων»  που θέλουν να τοποθετήσουν πάνω από την ιστορική Μονή Κηπούραιων.

Στο αγώνα που κάνουν οι Καμιναράδες και έχουν συναινέσει “στα λόγια” όλοι οι φορείς του τόπου, σας θέλουμε όλους δίπλα μας με δυναμική και αποφασιστική παρουσία.

Οι Καμιναράδες είναι αλληλέγγυοι σε κάθε αγώνα που τάσσετε κατά της υποβάθμισης, οικολογικής – οικονομικής, του παραμελημένου  τόπου που λέγετε Παλική και κατ’ ευφημισμό αποτελεί τμήμα του Δήμου Κεφαλονιάς.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ  ΚΑΜΙΝΑΡΑΔΩΝ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ “Ο  ΠΡΟΦΗΤΗΣ  ΗΛΙΑΣ”

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                        Ο Γενικός Γραμματέας

Ηλίας Γαλιατσάτος                        Χαρίτωνας Ρηγάτος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer