Ο Σύλλογος Απανταχού Δειληνάδων από την Αθήνα εκφράζει την ολόψυχη συμπαράστασή του στους σεισμοπαθείς συγχωριανούς μας.
Οι Απανταχού Δειλινάδες στο πλευρό των σεισμόπληκτων
Κοινωνία
04/02/2014 | 14:25

Ο Σύλλογος Απανταχού Δειληνάδων από την Αθήνα εκφράζει την ολόψυχη συμπαράστασή του στους σεισμοπαθείς συγχωριανούς μας – συμπατριώτες όλης της Κεφαλονιάς.
Στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάτε εξαιτίας των συμφορών που προκάλεσαν τα χτυπήματα του εγκέλαδου αλλά και της ψυχολογικής σας φθοράς από τους συχνούς, αλλεπάλληλους μετασεισμούς , υποσχόμαστε να είμαστε πάντα δίπλα σας, ενεργοί συμπαραστάτες και σε ετοιμότητα για παροχή οποιασδήποτε βοήθειας χρειαστείτε.
Ζητούμε, επίσης, από την πολιτεία και τους τοπικούς «άρχοντες» κάθε περιοχής του νησιού να συνδράμουν στην αμέριστη ηθική και οικονομική βοήθεια των Κεφαλλονιτών και ενωμένοι να μεριμνήσουν για την αποκατάσταση των υλικών ζημιών σε οποιοδήποτε μέρος του νησιού μας λειτουργώντας παράλληλα ως μοχλός πίεσης στους αρμόδιους υπουργούς που απαιτείται, ύστερα από όλα αυτά που συμβαίνουν από την 26η Ιανουαρίου έως και σήμερα, να χαρακτηρίσουν το νησί μας σεισμόπληκτο, ώστε οι κάτοικοί του και η τοπική κοινωνία να ξαναβρούν τους ρυθμούς τους.
Ζητούμε, ακόμη, από το Υπουργείο Υγείας μεγαλύτερη συμπαράσταση και ιατρική φροντίδα προς τους κατοίκους της Κεφαλονιάς, γιατί η προστασία της ανθρώπινης ζωής συνιστά προτεραιότητα.
Συμπατριώτες μας, να ξέρετε ότι η σκέψη μας είναι κοντά σας και καθετί άσχημο που ακούμε ότι συμβαίνει, μας πονά εξίσου.
Μεγαλώσατε σ’ έναν τόπο όμορφο και συνάμα σκληροτράχηλο. Μη λυγίζετε από τις κακουχίες του σεισμού. Ο Άγιος πάντα προστάτης σας.
Αθήνα, 3 Φεβρουαρίου 2014.
Το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                                    Η γραμματέας
Φωτεινός Κουνάδης                        Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά

2seismos_lhjouri3

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer